Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
öncelikle şunu söyleyeyim bu ajans clp alanı kiralayan bir ajans. Yani herhanki bir tasarım çalışması yapmıyorlar yada reklam. sizce nasıl olmuş logolar?
1. çalışmanızda ser'i bold yapıp sağdaki karelerden alttakinin rengini biraz daha açarsanız, çok az büyültüp 'ajans' yazısına çok az daha yakınlaştırırsanız bence en iyisi olacaktır. Ellerinize sağlık.
arkadaşlara katılıyorum 1 ve 4 ama bi açıkhavacı olarak 4 uygun renk konusuna gelince fix imza ekledikleri zaman tasarımlarına her renk kullanabilirler diye düşünüyorum
3. ve 4. logolar bence çok sıradan dışarıdan her hangi birinin yapabileceği türden olmuş ama 1 ve 2 nin fikir aşamasını sevdim fakat tipografi açıcından zayıf bence kendini bu 4 ü arasında kısırlaştırma ve ektra şeylerde düşün... İyi Çalışmalar...
arkadaşlar yorumlarınız için çok teşekkür ederim. 3 numara satıldı. logonun ifade ettiği şey hoşlarına gitti. basit düşünülmüş gibi görüne bilir ama 3 numara ser ajansın baş harflerini temsil etmesi yanı sıra ayna vazifesi görmekte. dikkat ettiyseniz sembolün yarısı diğer yarısının tam tersi. bu adamlar kurumların reklamlarını yansıtan açık hava reklam alanlarını kiraladıkları için bir nevi kurumların halka yansıyan aynası olmaları nedeniyle bu logoyu beğendiler.
öncelikle şunu söyleyeyim bu ajans clp alanı kiralayan bir ajans. Yani herhanki bir tasarım çalışması yapmıyorlar yada reklam. sizce nasıl olmuş logolar?