Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

serbest calisma...

sha

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bu burada sergiledigim ilk calisma ama grafiker olmak apayri birsey eger yanlis bir bölümde ise sergiledigim resim kusura bakmayin... umarim bende bir gün sizler kadar iyi bir grafiker olurum... degerlendirme ve görüsler icin simdiden tesekkürler...

001irc.jpg

grafikerkartal

👑Efsanevi Grafiker👑
şayet sabırlı ve çalışkan olursanız neden olmasın... tebrik eder, başarılar dilerim

Rıdvan KAYAHAN

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.erkaytasarim.com
bende arkadaşlar ek olarak öncelikle çalışmanız için sizi tebrik ettikten sonra başarılar dilereim. Bide amatörde olsa başka bi amatörlük war bunda. İleride iyi olur inşallah.

...grafixo...

🏆Pro Tasarımcı🏆
tebrikler siz istedikten sonra neden olmasın çalışmalarınızın devamını bekliyoruz.

lovies

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.ilkeroztuna.com
Emeğinize sağlık,neden bu kadar kötümsersiniz,hepimiz sonradan keşfettik bu yönümüzü sendede bir tasarımcılık ruhu var eminolki başarılarının devamını diliyorum.:)

porcelain

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
grafiker olmak için sürekli öğrenmeyi sevmen gerekiyor ve hep geliştirmelisin kendini hiç sıkılmadan ve hırsla! tabiki bu benim taktiğim ve en önemlisi grafikerliğe(bu sanata) aşık olmalısın hem daha çabuk öğrenir hem de çok iyi işler çıkarırsın ben daha tam olarak kendimi geliştiremedim ve bunu hiç yapamaycağım çünkü bu gelişmenin hiç bitmesini istemiyorum.

Çalışman da güzel emeğine sağlık

Son düzenleme:

porcelain

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Birde çalışmanda resmine stroke kullanmışsın ya outer glow kullansan daha iyi olurdu sanki

kasta095

👑Efsanevi Grafiker👑
Birde çalışmanda resmine stroke kullanmışsın ya outer glow kullansan daha iyi olurdu sanki

Kurallara Aykırı Başlık:

Forum Kuralları (Mutlaka Okuyunuz)

Yaptığınız kural ihlali ile ilgili madde aşağıdaki gibidir:

Forumumuzda düzenli bir arşivleme yapılabilmesi için ve eski konulara daha çabuk ulaşabilmemiz için gönderilecek konuların başlıkları, içerikleriyle bağlantılı olmaları gerekmektedir. Kesinlikle içerik ile alakalı olmayan “çok acil yardım, bu nedir, yorum bekliyorum, ilk çalışmam" gibi bilgilendirici niteliği taşımayan konu başlıkları ile konu açmak yasaktır. Bu gibi durum/larda konuları kilitlenen üyelerin site yönetimine hesap sorma gibi bir hakları bulunmamaktadır.
Konu başlığınızı DÜZELT butonu kullanarak değiştiriniz, aksi taktirde konu 15 dk. içinde kapatılacaktır...

porcelain

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
ya kusura bakmayın da ben anladım şimdi neden bu yazdığım mesaja böyle bir uyarı geldi