2. ve 4. çalışmaları çok beğendim eline sağlık :)
DarkStyLe 🌱Yeni Üye🌱 Katılım 21 Nis 2009 Mesajlar 17 Tepkime puanı 0 14 Tem 2009 #21 2. ve 4. çalışmaları çok beğendim eline sağlık
ziya PAYZANOĞLU 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 9 Tem 2009 Mesajlar 58 Tepkime puanı 1 Yaş 38 5 Ağu 2009 #22 gfb_cnn_1907' Alıntı: çalışmaların hepsi çok güzel ama en güzeli bence 4. çalışma olmus çok hoş görünüyor. Genişletmek için tıkla ... teşekkürler onu afiş olarak düşündüm aslında ama üstünde daha çalışmam gerek mawi06' Alıntı: güzel çalışmalar eline sağlık Genişletmek için tıkla ... teşekkür ederim. DarkStyLe' Alıntı: 2. ve 4. çalışmaları çok beğendim eline sağlık Genişletmek için tıkla ... teşekkürler
gfb_cnn_1907' Alıntı: çalışmaların hepsi çok güzel ama en güzeli bence 4. çalışma olmus çok hoş görünüyor. Genişletmek için tıkla ... teşekkürler onu afiş olarak düşündüm aslında ama üstünde daha çalışmam gerek mawi06' Alıntı: güzel çalışmalar eline sağlık Genişletmek için tıkla ... teşekkür ederim. DarkStyLe' Alıntı: 2. ve 4. çalışmaları çok beğendim eline sağlık Genişletmek için tıkla ... teşekkürler