Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Serbest Çizim

gulli

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
vk.com
Çok Soğol Güzel Kardeşim Hiç Önemli Değil :wink: Önemli olan Yardımcı olmak
İşinizin Görülmesi
Bilgimiz Dahilinde Takıldığınız Yerde Yine Yardımcı oluz inş :smile:

mecityilmaz

🌟Usta Tasarımcı🌟
Merhaba.

Arkadaşlar örnek fotodaki gibi kavis çizimini nasıl yapabilirim?
İstediği kısma ovallik, istediği kısma sivrilik vererek oluşturulmuş.

Bir çizgiyi nasıl bunun gibi istediğim şekle sokabilirim yardımcı olursanız sevinirim.

Teşekkürler..

kardeşim öncelike merhaba yine bi konuda görüştük :)

bak pen tool ile şeklinin kabasını oluşturursun ondan sonra pentool alt kısmında add anchor point tool var bu ne anlama gelir diyorsan şeklinde nereyle oynamak istiyorsan oraya bi tık atarsın ve orayı free bir şekilde istediğin gibi oynayabilirsin. elin alışır zamanla ben daha alışamadım mesela çünkü photoshop'un en zor özelliğidir pen tool ama kullanmayı kavradıktan sonrada en iyi özelliği olabiliyor. Kolay gelsin kardeşim :)

Popular Demand

🌟Usta Tasarımcı🌟
kardeşim öncelike merhaba yine bi konuda görüştük :)

bak pen tool ile şeklinin kabasını oluşturursun ondan sonra pentool alt kısmında add anchor point tool var bu ne anlama gelir diyorsan şeklinde nereyle oynamak istiyorsan oraya bi tık atarsın ve orayı free bir şekilde istediğin gibi oynayabilirsin. elin alışır zamanla ben daha alışamadım mesela çünkü photoshop'un en zor özelliğidir pen tool ama kullanmayı kavradıktan sonrada en iyi özelliği olabiliyor. Kolay gelsin kardeşim :)

Her yerden hızır gibi yetişiyosun valla kardeşim eyvallah :)

Anlaşılan Pen Tool ile savaşım uzun sürecek :) Her denemede sizin önerilerinizle beraber daha da geliştirmiş oluyoruz.

Bakalım bikaç ay sonra neler yapıyor olucaz bu sayede..

mecityilmaz

🌟Usta Tasarımcı🌟
Her yerden hızır gibi yetişiyosun valla kardeşim eyvallah :)

Anlaşılan Pen Tool ile savaşım uzun sürecek :) Her denemede sizin önerilerinizle beraber daha da geliştirmiş oluyoruz.

Bakalım bikaç ay sonra neler yapıyor olucaz bu sayede..

wallahi kardeşim mail adresini bana gönder bende eğitim cdleride var gönderirim onları olmadı sana . senin şu geçtiğin aşamalardan bende 3 yıl önce geçtim . Arkadaşlarım photoshop falan kullanırlardı pek öğretmezlerdi ama resim gönderirdim shoplardı 1 2 shopladılar 3 te falan burun kıvırdılar. Dedim kendime tasarımcı olcam hepiniz bana muhtaç olcaksınız ki öylede oldu . Azim yaptım hırs yaptım kendimi geliştirdim şirketlerde çalıştım bedavaya neredeyse ama bi şekilde öğrendim ve emin ol kardeşim halada öğrenmeye devam ediyorum.. İnşallah bende sana elimden gelen ne ne varsa yardım edicem iyi yerlere beraber gelicez kardeşim :)

Popular Demand

🌟Usta Tasarımcı🌟
wallahi kardeşim mail adresini bana gönder bende eğitim cdleride var gönderirim onları olmadı sana . senin şu geçtiğin aşamalardan bende 3 yıl önce geçtim . Arkadaşlarım photoshop falan kullanırlardı pek öğretmezlerdi ama resim gönderirdim shoplardı 1 2 shopladılar 3 te falan burun kıvırdılar. Dedim kendime tasarımcı olcam hepiniz bana muhtaç olcaksınız ki öylede oldu . Azim yaptım hırs yaptım kendimi geliştirdim şirketlerde çalıştım bedavaya neredeyse ama bi şekilde öğrendim ve emin ol kardeşim halada öğrenmeye devam ediyorum.. İnşallah bende sana elimden gelen ne ne varsa yardım edicem iyi yerlere beraber gelicez kardeşim :)

Harikasın kardeşim ya eyvallah :) Emin ol ben de 1-2 yıl sonra senin aşamana geldiğimde asla ilgisizlik yapmam bilmeyenlere. Elimden geldiğinde yardımcı olurum tam benim kafadasın. Ayrıca azmine sağlık iyi yapmışsın.
Dediğin gibi oluyor biliyorum bikaç ricadan sonra zaten sen isteyemiyosun burun kıvırırlar diye..

popular.demand @ hotmail.com
Alternatif: yunus @ yunusguneyli.com