Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Serbest Samsunspor çalısmam..

ZxxxE

👑Efsanevi Grafiker👑
Beyaz renk yeteri kadar mevcut değil kırmızı-beyaz ön plana çıkamamış ...

FouYeal

🏅Acemi Tasarımcı🏅
beyaz rengi başka nerelerde kullanmamı önerirsiniz?

ZxxxE

👑Efsanevi Grafiker👑
Samsunspor yazısı hem öndeki hem de arkada atkı üzerindeki yazı tam beyaz değil gri bir renk tonlaması var öndeki yazı beyazdan griye doğru gidiyor bu sebeple beyaz yeterli değil dedim en azından öndeki yazıyı tam beyaz renk kullanabilirsiniz (bence) Kolay gelsin ...

irm.art

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
çok özentisiz yapılmak için yapılmış. Banner da olsa ufak detaylar benim için herzaman önemlidir. adamın kafasının üstüne arkadaki gelmiş. O arkada ki çok özentisiz dekupe edilmiş. Renklerin bir albeniliği yok.... vs vs.
emeğinize sağlık

FouYeal

🏅Acemi Tasarımcı🏅
o "adamın kafasının üstündeki şey" tribün. maraton tribünü yani. orada önemli olan adam değil, önemli olan samsunspor atkısı açan taraftar. bunu vurgulamak için adamı arkaya attım. çoğu yerde aksaklıklar var. ama kaydedilmiş olsa da değiştirilebilecek hatalar. "O arkada ki çok özentisiz dekupe edilmiş" derken nereyi kastettiniz?

Bu arada renkleri hep kırmızının beyazın ve siyahın tonlarıyla ayarlamak istedim. adam formalı değil, üstünde efect yapmamam imkansızdı. maraton tribünü de öyle. değerli yorumlarınız ve ilginiz için teşekkür ederim. zaten en basta dediğim gibi banner amacıyla kullanılabilecek bir resim. kullanılacak olsaydı, ya da teklif edecek olsaydım daha çok özen gösterirdim. tşkler..