Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

sercan sarıgül ( desen çalışmlarım )

Mehmet NAS

♾️Grafik Gurusu♾️
bence çok güzel çalışma yapmış, panteray arkadaşım siznde varsa sizinkilrede bakalım ha ne dersiniz tabi paylaşırsanız. emeğe saygı tşk.

beyazadam111

🌱Yeni Üye🌱
Arkadasim Cok Amatorsun Ama Yinede Guzel Seyler Yapmissin..

rukiş

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
ya bilgisayara aktarıldı içinmi böle duruo acaba bi gri tonlar hakim koyuluk göremedim we oranda bi bozukluk oldunu farkettim ama daha kötüleride war tabiki yinede çalışınca giderilmicek kusurlar değil benje

zekiuysal

🌱Yeni Üye🌱
ölçülendirmelere , portrede alnın yerine ve saçın başlama yerlerine çok dikkat et yerleştirmelerde çok hata var ama en azından çiziyorsa hatalarına dikkat edersen harika desenler ortaya çıkarırsın.

CeReNN

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bence çok güzel çalışma yapmış, panteray arkadaşım siznde varsa sizinkilrede bakalım ha ne dersiniz tabi paylaşırsanız. emeğe saygı tşk.

bence panteray arkadaşımız doğru söylüyor bende şuan gsf ye hazırlanıyorum ve yetersizim ve bu çalışmaları yapan kişinin panteray arkadaşımızın dediği gibi hayal kırıklığına uğraması muhtemel,biliyorki konuşuyor illa çizimini göster göreyim gibi bi durum bence hoş değil bunu çizim yapamayan ama gözü iyi olan az çok anlayanda bu yorumu yapabilir çizgileri birkere çok sert anotomisi bozuk ,ve sınava yönelik bi çalışmalar değil harika süper diye pofpofluycağımıza bence eksik yönlerini bildirip bu eksikleri kısa zamanda kapatmasına yardımcı olursak kendini geliştirmesini sağlayabiliriz die düşünüyorum ve siteye ilk attığım çizimler benimdeo kadar ii değildi ve iyi kötü birsürü eleştiri aldım bunalar sayesinde de kendimi geliştirdim.

sercansarigul

🌟Usta Tasarımcı🌟
çokteşekkur ederım arkadaşlar 6-7 ay önceki çalışamlarım onlar benım.. yenı eserlerımının fotoları çekip koymaya çalışacağım...

smh-smh

🌱Yeni Üye🌱
sercan bunlar ne kadar kötü çalışmalar böyle ya

yasemin özbek

🏆Pro Tasarımcı🏆
çalışamalarında gri tonlar hakım açık koyu net gorunmuyor.bence bu konu üzerınde çalışmaşısın oran orantıdada bazı problemler var. emğine saglık eksıklerıde gıderınce emınım çok ii desenler yapacaksındır
paylasımın için tesekkurler:D:D:D:D