Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Serçe ilk çalışmam (berbat oldu :( )

huseyin67

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.sazkoyu.com
bu illustratordeki ilk fırça izim. sizinkileri görünce bnmki ilkokulda resim dersinde çizilmiş gibi duruyor ama yinede yayınlamak istedim :puke:
kanarya.jpg

bu arada illustrator dersleri falan varsa yazarsanız sevinirm 2 gündür arıyorum ama anlayabilecegim dilde bi vidyo bulamadım.
bide yaklaşık yarım saatte falan yaptım

Moderatör tarafında düzenlendi:

kasta095

👑Efsanevi Grafiker👑
illustrator mu? illustrasyon mu?

sıkça karıştırdığınız kelimeler...

illlustrator - vektorel tabanlı program

illustrasyon - çizim... eskiz üzerine renklendirme işlemi

illustrasyonlar tek bir fırça ile olmuyor, 5 dk zamanı almıyor. garçekten güzel işler haftalar, ayşar zamanı alabiliyor... illustrasyon için phoroshop programdaki tüm araçlar aktiv oluyor...

illustrasyon videolar var ama pek ders olarak sayilmaz... çünkü hangi araç kullandığı o an göstermiyor... hızlı çekim yapınca işler çok çabuk biteceği zanediyorsunuz...

illustrasyon yapmak için karakalem tekniği, gölge - ışık mantiği, daha neler neler bilmelisiniz.... kitapçilarda ya da internette bu soru ilgili gereken araştırma yapıp her şey bulabilirsiniz...

sizin yapmış olduğunuz çalışma illustrasyon değil - vektörel çizim....

hırs güzel bir şey, ama hırs yanına araştırma hırsınız olursa başarılı olabilirsiniz

iyi çalışmalar

mawi06

🏆Pro Tasarımcı🏆
ilk çalışma için gayet iyi.eline sağlık

huseyin67

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.sazkoyu.com
anlattıklarınız için teşekkürler ben bunu illustrasyon sanıyordum. demekki daaaha cok arastırmam lazım. benim illustratorda yapmak istediğim aslında buydu illustrasyon deil ozaman. çünkü ne illustrasyonu yapacak malzemeye sahibim (tarayıcı,tablet) nede yeteneğe, kağıt üzerine bi çöpadam bile zor çizerim.ama zorlayıncada başarabiliyorum o ayrı :)

benim yapmak istediğim
https://img146.imageshack.us/img146/7091/angelinajoliebs8.jpg bu resimdeki gibi birşey (google den buldum)
bunu yapmak için ne tür bi araştırma yapmam gerekir onu dahi bilmiyorum. bu konuda bana biraz yardımcı olursanız sevinirim :S
iyi geceler

huseyin67

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.sazkoyu.com
bu arada illustrator da bi problemim var warp tool ile birsey yapmaya çalışıyorum ancak brush boyutunu büyütemedim bunun menüsü nerede acaba :S photoshop ta sağ tıklayınca gelirdi bunda oyle biseyde yok :)