Çalışma Teknikleri Elimde Mevcuttur Arkadaşlar :) isteyenlere yardımcı olabilirm..;)
Soner Baykall 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 3 Ara 2013 Mesajlar 35 Tepkime puanı 0 3 Ara 2013 #1 Çalışma Teknikleri Elimde Mevcuttur Arkadaşlar isteyenlere yardımcı olabilirm..
E eternity1 🌱Yeni Üye🌱 Katılım 11 Şub 2014 Mesajlar 1 Tepkime puanı 0 11 Şub 2014 #2 Merhaba Soner bey, yakın zamanda izmire workshopa gelmişti zaman sebebi ile katılamadık,elinizdeki materyallerden paylaşırsanız çok sevinirim. tsk.
Merhaba Soner bey, yakın zamanda izmire workshopa gelmişti zaman sebebi ile katılamadık,elinizdeki materyallerden paylaşırsanız çok sevinirim. tsk.
B butterfly: 🌱Yeni Üye🌱 Katılım 22 Ara 2008 Mesajlar 3 Tepkime puanı 0 16 Şub 2014 #3 Merhaba Soner bey, çalışma tekniklerini görmek ve uygulamak isterim. Yardımcı olabilir misiniz..?
Soner Baykall 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 3 Ara 2013 Mesajlar 35 Tepkime puanı 0 13 Mar 2014 #4 merhaba arkadalşarım uzun zamandır forma gıremedım tabıkı yardım ederım yardım almak ısteyenler özelden yazabilir
merhaba arkadalşarım uzun zamandır forma gıremedım tabıkı yardım ederım yardım almak ısteyenler özelden yazabilir
creedwar Kreatif Stratejist 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 17 Haz 2008 Mesajlar 7,974 Tepkime puanı 104 13 Mar 2014 #5 Soner Baykall' Alıntı: merhaba arkadalşarım uzun zamandır forma gıremedım tabıkı yardım ederım yardım almak ısteyenler özelden yazabilir Genişletmek için tıkla ... Açık bir platforma paylaşımlarınızı özelleştirmeden, kişiselleştirmeden yaparsanız ''Grafikerler.net'te paylaşım yapmanızın, konu açmanızın ve burada bulunmanızın bir anlamı olacaktır.'' Fırsat bulduğunuzda deneyimlerinizi paylaşmanızı bekliyor olacağız. İyi çalışmalar.
Soner Baykall' Alıntı: merhaba arkadalşarım uzun zamandır forma gıremedım tabıkı yardım ederım yardım almak ısteyenler özelden yazabilir Genişletmek için tıkla ... Açık bir platforma paylaşımlarınızı özelleştirmeden, kişiselleştirmeden yaparsanız ''Grafikerler.net'te paylaşım yapmanızın, konu açmanızın ve burada bulunmanızın bir anlamı olacaktır.'' Fırsat bulduğunuzda deneyimlerinizi paylaşmanızı bekliyor olacağız. İyi çalışmalar.
Mustafa Cücük JANDARMA ⭐Deneyimli Tasarımcı⭐ Katılım 16 Nis 2008 Mesajlar 245 Tepkime puanı 2 28 Eyl 2014 #6 elınızde olan calışma teknıklerını paylaşmanızı merakla beklıyoruz .
M mances 🌱Yeni Üye🌱 Katılım 1 Şub 2008 Mesajlar 1 Tepkime puanı 0 14 Eki 2014 #7 soner bey eğitimine bende katılamamıştım bir daha da denk gelemedim bir türlü mümkünse bende alabilirmiyim ... Teşekkürler;
soner bey eğitimine bende katılamamıştım bir daha da denk gelemedim bir türlü mümkünse bende alabilirmiyim ... Teşekkürler;