Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

sergi broşürü

su.perisi

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Okulda 2 kırımlı sergi broşürü yapmamız istendi, ama broşüre ne yazacagımı bilmiyorum :worried: çini ustasının hayatını, eserlerini ve aldığı ödülleri koydum ama çok boş kaldı, ne olur ki başka lütfen yardım :worried: bittikten sonra paylaşacağım

Benzer konular

memoli4646

♾️Grafik Gurusu♾️
broşürde ebru sanatını işleyebilirsin. hem döküman olarak hemde içerik olarak nette çok bilgi var.

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Okulda 2 kırımlı sergi broşürü yapmamız istendi, ama broşüre ne yazacagımı bilmiyorum :worried: çini ustasının hayatını, eserlerini ve aldığı ödülleri koydum ama çok boş kaldı, ne olur ki başka lütfen yardım :worried: bittikten sonra paylaşacağım

Bu eklediklerinin yanında hayali adres ve sergi salonu bilgilerinide gir..Senin beğenmene gerek yok..Sonuçta ödev?

su.perisi

🏅Acemi Tasarımcı🏅
tavsiyelerininz için teşekkür ederim ama içime sinmeyen bir ödevi de hocaya teslim etmek istemiyorum. En yakın zamanda paylaşacağım

Erkan ERGEN

🏆Pro Tasarımcı🏆
su.perisi ağaç tarif eder gibi oluyor bu şekilde olunca. sonuçta herkesin düşüncesinde farklı bir imge beliriyor. istersen paylaşımını yapabilirsin bu sayede daha da güzelleştirmen konusunda daha net fikirler alabilirsin.

gitarist

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.sevgilinize.com
benim tavsitem sergilerin amacını acıklayan bir yazı yazıp sonra resimlerle gorsel katman daha iyi olacaktır

Hugareva

♾️Grafik Gurusu♾️
çini tarihi veya çinisiyle ünlü yerlerdende bahsedebilirsin. iznik mesela . Kütahyada çinili cami var