Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
merhaba ben birşey öğrenmek istiyorum okul okuma fırsatı olmayanlar için grafik tasarım sertifikalarının iş buldaki önemi , yeri nedir? Ve tabi istanbuldaki sertifika veren en iyi kurumlar ? şimdiden teşekkürler
İş bulmada sertifikadan cok portfolyonuz önem taşır. Bizim cv'lerimiz yaptığımız işlerle tanımlanabilir. Sertifika için değil ama program kullanımı hakkında eğitim almak için kurslar elbetteki işinize yarar ve fazla belge göz çıkarmaz. Ancak kurslara gitmek yerine alanında kendini kanıtlamış deneyimli grafikerlerin yanında kendinizi yetiştirmeniz ve onlarla çalışmanız size kursların vereceği sertifikalardan çok daha fazla kapı açar. Tabiki bu benim kişisel görüşüm herkesin bu konuda yorumu farklı olabilir bu nedenle diğer arkadasların da tavsiyelerini alır ve kendinize istediğiniz yolu çizersiniz. Geleceğinizde ve meslek hayatınzda başarılar . Yalnız dikkat etmemişim ama konu doğru yere açılmamış sanırım.
yok biliyorum 2 yıllık eğitim verip sertifika veren yerler varmışta pek bi bilgim yok neresi iyi diye teşekkür ederim tavsiyeniz için. zaten benim merak ettiğim; düz lise mezunuyum okula gtmeden sadece sertifika alıp iş bulabilirmiyim?