Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

ses sorunu?

*hatice*

🌱Yeni Üye🌱
arkadaşlarr 1 hafta önce falan formatt atım pcye ses driver ini okuddum ama ses yokkk ne yapmam gerekiyo yardım edebilecek olan varmı acaba??:angel:

burak kara

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.buka-limon.deviantart.com
Selamlar, ses kartının sürücüsünü anakart sürücüsünden önce kurmuş olabilir misiniz? Tekrardan önce anakartın sürücüsünü, sonra da ses kartı sürücüsünü yüklemeyi deneyin.

*hatice*

🌱Yeni Üye🌱
ya driver ii takıorumm ses driberi alann aktiff değill :S ama ses dosyasıı falan açtıgımdaa sesi yürütüyooo ama ses yokkk

vburak

🏅Acemi Tasarımcı🏅
biraz zahmetli bi iş ama '' 75.000 driver'' google da arat 4 link olarak paylaşım sitelerinden bul indir. İndirdiklerini export edip bir dvd ye çek sonra bilgisayarım-özellikler-donanım-aygıt yöneticisinden sorun yaşadığın driver ı ilkönce kaldır -sonra üzerine tıklayıp güncelleştir-cd den yükle de yüzde 1000 driver ı bulur. ben belki 20 tane laptop un driver ını böyle yükledim kolay gelsin

*hatice*

🌱Yeni Üye🌱
ya onuda yabtımm ama oLmuyoo aygıt yöneticisinde sorunn yokkii.. bu arada xp sp3 format cd si kurdumm bu yüzdenn oLabilirmii ay nı sorunnu arkadaşlarımda yaşadılarr ama sonRadan düzeLdi diyoLar ama bnm kii oLmadıı.. :/

skyfox

👑Efsanevi Grafiker👑
Aygıt yöneticisinde sorunlu (ünlem işaretli) cihaz görünüyor mu?

Aida32 veya Everest gibi bir program ile donanımınızın marka ve modelini öğrenip; uygun, güncel bir sürücü ile yeniden kurmanızı öneriyorum.

Kolay gelsin.

*hatice*

🌱Yeni Üye🌱
denedimm ama oLmuyoo aygıt yöneticisinde ünlem veya soru işaretii gibi semboL yok.. füzügünn çalışıo yanii düzgünn yükLenmişş ses dosyasıı çalıştırdıgımda çalıştırıo okutmamışş oLsamm hata verirdii.. bir defada böyle oLmuştuu donanımdann anLayann abii ye yaptırmıştımm ama oo abii de şuann burdaa değill nasıll yabtıgınıdaa sorabiyorumm burdann yardımm almakk istedimm bende..

Nazy

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.maxicep.com
denedimm ama oLmuyoo aygıt yöneticisinde ünlem veya soru işaretii gibi semboL yok.. füzügünn çalışıo yanii düzgünn yükLenmişş ses dosyasıı çalıştırdıgımda çalıştırıo okutmamışş oLsamm hata verirdii.. bir defada böyle oLmuştuu donanımdann anLayann abii ye yaptırmıştımm ama oo abii de şuann burdaa değill nasıll yabtıgınıdaa sorabiyorumm burdann yardımm almakk istedimm bende..
hoparlorün ucunu bilgisayardan çıkarın ve yeniden takın yeni bir jack takıldı diye bir uyarı çıkıyormu?

Dorukhan

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.oxfam.org
Baslat calistira gelin kutucuga dxdiag yazın muzik bölümünde marka yazar onu buraya yazarsanız sevinirim...

Nazy

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.maxicep.com
evtt çıkıyorr..!!
çıkıyorsa sürücülerinizde bir problem yok doğru yüklenmiş yani
sorun şu olsa gerek; ses çıkışı olarak mikrofon yada ses giriş jackının seçilmiş olabilir
yani bilgisayarınız
hoparlörlerinizi, mikrofon yada ses dağıtan başka bir aygıt olarak görüyor

düzeltmek için
uyarıya tıklayın ve gelen pencerede hoparlör ikonunu (ses çıkışını) seçin

*hatice*

🌱Yeni Üye🌱
dosya paylaşmıştım onu.!! mail? adresinizi verebilirmisiniz mail?