Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

sessiz ol!(illustrasyon)

fairylike

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.facebook.com
resim.php
[/URL][/IMG]

photoshopcs4,referanssız

Benzer konular

seruvenist

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.yusufipek.com
Güzel bir çalışma olmuş. Lakin benim gözümü tırmalayan bir kısım var.bize dönük olan kısmı sırtımı yoksa önümü? Eğer önü ise göğüs bence çok yukarda olmuş tabi o göğüsse:) yani o bölgede bir sorun var.

fairylike

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.facebook.com
teşekkürler seruvenist.önü dönük bize.kıyafeti sert bir kıyafet yani hani olur ya böyle kalıp gibi.üstüne tam oturmaz.öyle bir kıyafet giydirdim.içinde de file gibi birşey var.üstündeki de o yüzden de kalıp gibi duruyor.biraz da eğik oturduğu için yukarı doğru duruyor.

foxmuld3r

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.epsilos.com
Dış ortam mahşer yeri gibi (kaç kez mahşer görmüşsem) Kızılgökyüzü imajını veriyor. Dış ortam daha belirgin yapılabilirdi. Binaların üzerindeki bulutsu tabaka sanırım yıkımı işaret ediyor. Alan büyütülüp o kısma daha çok yer verilebilirdi sanki.

Kızın saçları harika. Saçları çok iyi yapıyorsun. O kızıl saç çok çok iyi olmuş. Göğüs kısmını silsen daha iyi :) Yüzdeki estetik anlayışı tamamen senin inisiyatifinde olan birşey. Öneri veya eleştiri getirilmesi gereken birşey yok çünkü yüzlerin çiziminde kullandığın estetik anlayışı bence tescilli.

HDR Fotograf denen birşey var. Algıda gerçekten farklılık yaratıyor. Aşağıda konsepte yakın bir iki fotograf ekledim. Ama panelden eklemedim sayfayı bulandırmayayım. Bu fotografta yansıtılan atmosferler genel çizimlerinle paralel bence.

https://img69.imageshack.us/img69/9383/foto11lh1.jpg
https://img66.imageshack.us/img66/4908/foto13js3.jpg
https://img165.imageshack.us/img165/8416/foto16zr4.jpg
https://img69.imageshack.us/img69/4577/foto12kf8.jpg
https://84.16.240.215/i/img/2008/06/20080628_1214686253_dpi6-b.jpg

Farklı alanda birkaç örnek daha vardı ama hemen bulamam.

fairylike

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.facebook.com
:) formuld3r çok teşekkürler.bu paylaşımlarının gözümü geliştirmek için bana çok yararı oluyor.sağol.kıyafeti sanırım yanlış anlaşılıyor.kalıp gibi hayal ettim aslında sert birşey.üstüne oturan bir kumaş değil.tekrar teşekkürler.

foxmuld3r

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.epsilos.com
68160261jw1.jpg

Büyüğü yok :) Kaos ütopyasını temsilen birşey olmuş. Çizimlerden anladığım bu benim.

Kumaş gibi duruyor elbise. Çok sert durmuş, göze batıyor :)

fairylike

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.facebook.com
sağol harika bir resim.benim istediğim de böyle bir hava katmaktı.kıyafete gelince kumaş değil:)değil ama öyle gözüküyor sanırım.bir dahakine daha dikkat ederim:)rengini koyultsam o izlenimi verir sanki.bir deniyeyim

mawi06

🏆Pro Tasarımcı🏆
çok güzel bir çalışma olmuş diğerleri gibi ellerine sağlık
yalnız senin çalışmalarında bence bir eksiklik var
yüze bir ifade vermiyorsun bir mimik hareketi ekleyebilirsen
çok daha iyi olacak gibi geliyor
bir ben eklemen bile hareket katacaktır

filizdmr

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
filizcinardemirtas.blogspot.com
Emeğine sağlık Aslı saçların kızılllığı yüz çok güzel ama göğüs kısmında yada omuzda bir tuhaflık var arkasını dönmüş gibi duruyor bu da sanırım omuz kısmından kaynaklanıyor boyundan omuza bir çizgi devam ettiğimizde omuz belkide daha aşağıda olması gerekiyordu genel olarak başarılı tebrik ederim.

bilgilknur

🏆Pro Tasarımcı🏆
Güzel bir çalışma olmuş. Lakin benim gözümü tırmalayan bir kısım var.bize dönük olan kısmı sırtımı yoksa önümü? Eğer önü ise göğüs bence çok yukarda olmuş tabi o göğüsse:) yani o bölgede bir sorun var.

Öncellikle ellerine sağlık canım,seruveniste'e katılıyorum,göğsün üst kısmında ki gölge fazla olmuş o yüzden biraz göze batıyor.Hafifletirsen sorun kalkacaktır.Emeğine sağlık.

darth_cygan

🌟Usta Tasarımcı🌟
güzel bir çalışma.

göğüs-omuz ayrımının net olmamasının bir nedeni de sanırım saçlar. göğüs ucuna gelen saçlar kafanın ekrana bakan taraftaki saçların bir parçası gibi algılanıyor (belki gerçekten de öyle çizdiniz). bence onu kafanın ekrana bakmayan tarafından gelen saç şeklinde gösterseniz (koyu tonda, ama omuza gelirken diğer saçla aynı tona gelecek biçimde rengi açarak), sanırım vücudun ekrana bakan kısmının göğüs olduğu daha rahat algılanır. bir de omuz sanırım biraz fazla geniş olmuş. kafayı biraz daha sola doğru alırsanız, daha iyi bir çalışma olacağı kanaatindeyim.

bunlar dışında gayet güzel bir çalışma. özellikle saç dokusu verişinizi gerçekten takdir ediyorum. tebrikler.

iyi çalışmalar

Fatos KESKİN

👑Efsanevi Grafiker👑
Eline sağlık Aslı'cım. Yine güzel bir çalışma olmuş, sorunlu yerlerden söz etmiş arkadaşlar tekrarlamaya gerek duymuyorum. :)

yoSa

👑Efsanevi Grafiker👑
Eskiden ,sadece karakalemle çalışma yaptığım zamanlarda , hayal gücümle çizdiğim anatomik çizimlerde işin içinden çıkamadığımda abimi-kardeşimi yada herhangi birini ,düşlediğim pozisyona sokar ve karşısına geçer bir bakardım...Ozaman çizimim ile gerçeği arasındaki orantısız durumlar kendini hemen belli ederdi.

Arkadaşlar ilgili yerlere değinmiş...Elbise konusunda nedemek istediğinizi anladım. üstten vücudu saran ve göğüsleri yukarı doğru itip dolgun gösteren bir elbise olsa gerek.
İyi çalışmalar dilerim.

fairylike

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.facebook.com
arkadaşlar hepinize çok teşekkürler yorumlarınız çok önemli benim için.kıyafetteki sorunu diğer çalışmalarımda daha dikkat edeceğim.sanırım açık renk oluşu yanılttı.kumaş görüntüsü verdi.

Yavuz Mamaç

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
küçük bir anekdot.... dışardan gelen ışıkla kızın yüzünde patlayan ışık arasında dengesizlik yok mu? ya da genel olarak ışık gölge dengesinde bi sıkıntı var diyebilirim..

g.ecglr

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Emeğine sağlık
paylaşım için teşekkürler