Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Sevgililer Günü afiş çalışmalarım(psdsinide veriyorum)

bycahit

🌱Yeni Üye🌱
bencede çok berbat bi çalışma keşke yapmasaydım
iğrenç şeyler yapmışım ah şu ellerim kırılsaydıda onları çizmeseydim neden böyle
bişey yaptım ah ah bidaha yapmam herkesten böyle iğrenç bişey paylaştığım için özür diliyorum llütfen beni affedin sayın adobe temsilcileri.. sayın çizim profesörleri :( yaşım 16 daha...

HORUS

👑Efsanevi Grafiker👑
bugünlerde bu 15-16 yaş ortalaması daral getirdi
arkadaşım gidin gençlik sorunlarınızı başka şekilde halledin
ananıza babanıza tripler atın
burda yapılacak eleştirileri kaldıramayacak, size eleştiri getiren babanız yaşında adamlara terbiyesizlik yapacak yada her kuyruğunuz sıkıştığında "yaşım daha 16"diyecekseniz size kötü haber burası anaokulu değil

émmst

👑Efsanevi Grafiker👑
burda yapılacak eleştirileri kaldıramayacak, size eleştiri getiren babanız yaşında adamlara terbiyesizlik yapacak yada her kuyruğunuz sıkıştığında "yaşım daha 16"diyecekseniz size kötü haber burası anaokulu değil

:alkis::alkis::alkis:

corneas

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
nesi var gayet güzel çizmiş. ben beğendim

darkwhiteman

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bencede çok berbat bi çalışma keşke yapmasaydım
iğrenç şeyler yapmışım ah şu ellerim kırılsaydıda onları çizmeseydim neden böyle
bişey yaptım ah ah bidaha yapmam herkesten böyle iğrenç bişey paylaştığım için özür diliyorum llütfen beni affedin sayın adobe temsilcileri.. sayın çizim profesörleri :( yaşım 16 daha...

:eek::eek::eek::eek: yok artık daha neler :D

dabbe

🌱Yeni Üye🌱

:alkis::alkis::alkis::alkis::alkis::alkis::alkis:
Not : Tasarım yapmak yaratıcılık yaşa bağlı değildir insan hayalleri düşünceleri yaşla ölçütlendirilemez eğer yaşım 16 diyip durucaksan başka işler yap grafikerlik yapma ve en iyisi ben grafikerim deme ama yinede eleştirileri sakince oku ve unutma tepkiler senin tepkilerinden sonra sertleşti....

du_rock

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ya çok kaos bi hal var pek bi etkileyicilik cekicilik göremedim tabi bu benim fikrim zevk meselesi
emeğine sağlık iyi çalışmalar...

alisalur

♾️Grafik Gurusu♾️
çok kalabalık olanlar var

ersintambova

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
bence yorumları dikkatli okumalı ama kızmamalısınız çünki mantık şu insanlar ne düşünüyor bunu ögrenmek.B ence hepsi cok güzel hatasız ve ve komplike olmuş .

casper41

🌱Yeni Üye🌱
Evet sitede çok kırıcı yorumlar var eleştiriye açık olduğumuz için yaptıklarımızı sizlerle paylaşıyoruz zaten ama eleştirirken daha iyi niyetli olunabilir bence.

Ben de geçenlerde bir çalışmamı koydum ve bence ağır eleştiriler aldım.Ben de artık bu siteyle herhangi bir paylaşım düşünmüyorum.

erkk35

🏅Acemi Tasarımcı🏅
renkler cok göz alıcı olmuş sevgililer gününden daha ziyade bi cafenin menüsüne benzemiş

erkk35

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Evet sitede çok kırıcı yorumlar var eleştiriye açık olduğumuz için yaptıklarımızı sizlerle paylaşıyoruz zaten ama eleştirirken daha iyi niyetli olunabilir bence.

Ben de geçenlerde bir çalışmamı koydum ve bence ağır eleştiriler aldım.Ben de artık bu siteyle herhangi bir paylaşım düşünmüyorum.

yanlış düşünüyonuz arkadaşım ben siteye yeni üyeyim ve bu işlerde fazla profösyönel değilim ...arkadaşlar yorumlarını yaparken izlediğim kadarıyla gayet adil olmaya calışıyolar . eleştirilerin kötüyse bu seni geliştirmek icin bi fırsattır reel hayatta güzel olmamış bi tasarım icin verilecek cevap biz sizi ararız olur

kasvera

🌟Usta Tasarımcı🌟
pattern renkler fazla mı ne

Netw0rkkk

🏅Acemi Tasarımcı🏅
siyaset meydanına dönmüş burası :) herkes farklı bişey söylüyor..
çalışma hoş olmuş bence eline sağlık... Ama çalışmanı bu siteye ekledıysen eleştirelere açık olmalısın. Hemen böyle pes etmemelisin bende daha 17 ysndaym. Bu şekilde kendini geliştirebilirsn. Bazı yorumlar fazla gelebilir sana ama zamanla daha iyi yerlere gelebileceğini düşünüyorum..