Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
sevgilime tasarım yapmak istiyorum sizce ne yapayım ?
biraz tuhaf bi başlık olmuş neyse ... dostum bence sen yabancı siteleri dolaş mesela googla love tuts falan yaz çıkar bi şeyler kafandada bi şeyler tasarlarsan daha iyi olur yani daha özgün bi şey ortaya çıkar.arkadaşına madara olmamak babında
Arkadaşım ben anlayamadın ne demek istediğini açıkcası sevgili senin, neyi sevip sevmediğini, neyi beğenip beğenmediğini en çok senin bilmen lazım ki bi tasarım yapasın ve bizlerde yorumlarda bulunalım
öncelikle photosop yapılabilen birşey değil, kullanılabilen birşeydir. Sevgilinize duygularınızı tasarlamak istiyorsanız arkadaşlara katılıyorum, siz tasarlamalısınız. Siz yapın biz eksikleri söyleyelim.
öncelikle photosop yapılabilen birşey değil, kullanılabilen birşeydir. Sevgilinize duygularınızı tasarlamak istiyorsanız arkadaşlara katılıyorum, siz tasarlamalısınız. Siz yapın biz eksikleri söyleyelim.
şiir yaz sonra besteleyip şarkı yap sonrada albümün yap albümün kapağınada aşk herşeye kadirmiş yaz kesin evlenirsiniz.... seviyorsan yapacaksın bi tasarımla kandıramazsın kızı