Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Sevgiliniz" Beni Sevdiğini Kanıtla" Derse Ne Yaparsınız?

damla1

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
O zaten bunu biliyor yanında olmam bile sevgimin kanıtıdır.Hem milli piyango gibi hatunu bulmuş birde kanıt isterse aklına şaşarım onun :utann:
Artık kimseye birşeyleri kanıtlamam beni seven kendini bana kanıtlasın.Usandım yalancı gönüllerden işim olmaz...

émmst

👑Efsanevi Grafiker👑
'Beni sevdiğini kanıtla' dicek ve bende ona kanıtlamaya çalışıcam?
Benim sevgime inanmayan bir insan için hiç vakit kaybetmeye değmez..sevgi kanıtlanabilecek bişey değil çünkü..Ancak 'seni çok sevdiğim için koluma ismini kazıdım' tarzında olabilir belki..ama oda saçmalık zaten..

Hepyek

👑Efsanevi Grafiker👑
Böyle bir kanıt istediğine göre, sevgisine inanmıyor herhalde :D

Ama bunu kanıtlayabilirse, inanıcak galiba :p

parantez

♾️Grafik Gurusu♾️
dediğim gibi parmağımı bile oynatmam

C3ng0

👑Efsanevi Grafiker👑
şu yasıma kadar çok kız geldi geçti kalbimden :D
yanlıs hatırlamıyorsam hiç biriside böyle saçma sapan bir sey istemedi benden :) zaten isteyecek konumada hiç bir zaman getirmem....
Sevgi anlatılmaz zaten tarifide yoktur bana göre ve onu gördüğün an içinden birseyler kopar sadece bir bakısın bile yeter ona bazı seyleri anlatmaya.... KALP GÖZÜYLE BAKMAK GEREK sanırım :) Kalpten kalbe gider hersey.......
Oğlak erkeği olduğum için farklı olduğumu düsünürüm

artdevil

👑Efsanevi Grafiker👑
:blush::blush:
O zaten bunu biliyor yanında olmam bile sevgimin kanıtıdır.Hem milli piyango gibi hatunu bulmuş birde kanıt isterse aklına şaşarım onun :utann:
Artık kimseye birşeyleri kanıtlamam beni seven kendini bana kanıtlasın.Usandım yalancı gönüllerden işim olmaz...

eğer sevgi istenilince kanıtlanan bişeyse ben öyle sevgi istemem.. sevigiyi her anlamıyla onun yanında yaşamak onu görünce çok farklı duygular hissetmek ve onu kimseyle paylaşamamaktır.. bunları insan nasıl kanıtlayabilir kii!!!
ben o kişinin yanında ve ona sonuna kadar güveniyorsan zaten onu çokkkk seviyorum demektir ve bunu anlamıyorsa o kişiye zaten yapacak birşey yok demektir..
bu arada damla milli piyangoyum demiş ama ben çok şansız biriyimdir normalde ama her insana hayatında bir kere vurur büyük ikramiye:):) ve en büyük ikramiyede sevildiğini bilmektir :):):kiss1::blush:

parantez

♾️Grafik Gurusu♾️
bence gereksiz bir istek olurdu. sevgi nin ölçüsü bu kadar basit olmamalı. bu gibi durumlarda parmağımı bile oynatmam

C3ng0

👑Efsanevi Grafiker👑
bastıra bastıra ifade etmek istiyor arkadasımız demekki :)

parantez

♾️Grafik Gurusu♾️
böyle bir sevgili isteğinin gereksizliğini belitmek için 3 defa yazdım aynı şeyleri. hala aynı fikirdeyim. parmağımı bile oynatmam. kendisi kanıtlasın çok meraklıysa.

serhat87or

🌱Yeni Üye🌱
en kolayı onunla evlenirim. Ondan sonra ona sevgimi gösteririm...:)

Nazy

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.maxicep.com
aslında güneş doğmaz...
yağmur öylesine yağar
toprağa faydası olmaz...
oksijen yoktur, kimse aslında nefes almaz
hiç bir ses, ses çıkartmaz
ve birde aslında seni sevmiyorum

derdim

Tylcn

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.ademyalcin.net
iki birey gerçekten birbirini sayıyorsa sevgi vardır...Yalnız sevgiden alınan haz(zevk) bi gün biter buna inanıyorum... Çünkü dünya da tanıdığım gördüğüm, bildiğim bütün herşey bi gün bitiyor...
Hayat ölümle sonuçlanıyor... ( ilahi güç tarafından zorla.)
Evlilik aldatmayla sonuçlanıyor ( sadakat, vefanın insan tarafından yok edilmesinden )
İstenilen arzuların kavuşulduğunda bir süre haz alınması ve sonra yok olması...
İnsan kış mevsiminde iken , ben yaz mevsimini seviyorum diyor, yaz oluyor bu seferde kışı seviyorum diyor...Kavuştuğunda bitiyor sevgi...
sevgi çok karmaşık bi duygu,his,insani özellik . Sanırım hiç bir zaman anlamayacak ben ve herkes...Devamlı birşey mi sevgili önemli olsun...

TC3D Graphic Design

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
t.me
O'na şiir yazardım...

.

0018emberyv5.jpg

-------------------------
Gecenin kör vaktinde sana yazıyorum,
Uykusuz gözlerim kapalı yatıyorum,
Rüyamda görürüm diye hiç kımıldamadan,