Genel yorumlara göz atınca memnuniyetsiz insan durumuna düşmek gibi bir tehlikeyle yorum yapıyorum. Emek verilmiş, oldukça güzel, romantik. Ama kelimelerin dizilişi cümleyi karmaşık hale getirmiş. Onun dışında hediye olarak düşündüğüm ve bayan olduğum için tarfasız bakamayışımdan dolayı harika!
Güzel yorumunuz çin teşekkürler. tabiki düşüncelerinizi paylaşacaksınızki bizde bişeyleri görelim.
Beğendiğinize sevindim. tekrar teşekkürler.
evet şimdi bende gördüm gerçekten harika elinize sağlık
Teşekkürler yorumunuz için. sizinde yorumlarınıza sağlık.
Çok güzel bi çalşma ellerinze ve yüreğinize sağlık
Teşekkürler sinide yorum yapan düşüncelerinize sağlık.
Çalışmanın tamamında toplam 2 kalp olmasının özel bir nedeni yoksa "Ş" harfinin çengelinede bi kalp güzel olmazmıydı
. Bu arada çalışma sıcak ve güzel bahsettiğim şeyde bir eksik değil tamamen farklı bir bakış. Saygılar, Sevgiler..
bakışınız duruma göre doğrudur. tabi olabilirdi ama ben orda iki kalp le ikimiz anlamına gelsin istedim. bir başka kalp ise üçüncü kişiye yorumlana bilinirdi.
yorumunuz için teşekkürler efendim.
emeğine sağlık
bu duyguların hiçbir zaman tükenmemesi dileği ile
ben buna amin derim aşk bşka bişeydir bir su içmeye benzemez havaya doğaya benzemez duygu neyse aşkda odur.
yorumunuz için teşekürler.
elinize sağlık çok güzel olmuş bende eşime bir ara sevgililer gününde böyle kendimce birşey yapmıştım ve güzel kısa bir şiir yazmıştım.. insan böyle duygularını daha güzel ifade ediyor.. paylaşımınız için teşekkür ederim...
Bişey değil efendim yorumlarınızla mutlu ettiniz. Umarım sevgi her zaman yerini bulur.
Yorumunuz için teşekkürler.
Teşekkürler başarılı bulduğunuz için.
elınıze saglık hocam cok guzel olmus...
Teşekürler yorumunuz için. güzel gören güzel düşünür sösüzle...
Hımm çok güzel bi çalışma
ben de buna benzer bir şey yapmıştım doğum günü kutlaması için
ve o çalımanın yapbozunu yaptırmıştım
el emeği göz nuru yerini hiç bişey tutmaz
ellerinize sağlık
Teşekkürler yorumunuz için. eminimki sizin çalışmada bi o kadar hoş olmuştur sevgiyle yapılacak her çalışma hiç şüpesiz mükemmeldir.
ben resmı goremedım ve cok merak ediyorum
Umarım kıza zamanda görrürsünüz. belki sevgide yetersiz kaldığınızdan göremiyorsunuz.
şaka bir tarafa neden görmediğinizi bilemiyorum. iyi günler.