Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Seyahat Acentesi Kartvizit Tasarımım

ZxxxE

👑Efsanevi Grafiker👑
Mükemmel ... Ellerine sağlık ...

secem

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Tasarım güzel ama bence bir kartvizit özelliğinde değil çok karışık. kartvizitten çok bagaj etiketi gibi..benim görüşüm tabi.

Hugareva

♾️Grafik Gurusu♾️
Tasarım güzel ama bence bir kartvizit özelliğinde değil çok karışık. kartvizitten çok bagaj etiketi gibi..benim görüşüm tabi.

Müşterilerin beklentileri ön planda oluyor genelde ve müşterilerin çok azı sade tasarım bekliyor. Geneli ise yansımalı cafcaflı ve renkli, albenili tasarımlar istiyor.
Bu tasarımı müşterinin kendisi bizzat anlatı bana, kanat gözüksün istedi :smile:

selimArslanoğlu

🌟Usta Tasarımcı🌟
Güzel biraz karışık ama müşteri istegi kimileri sade kimileri jan janlı sever kaldıki turizim firması :) tek çözemediğim uçağın kendisi yerine niye kanadı istenmiş ?

grafikayli

🏅Acemi Tasarımcı🏅
iste bu gibi durumlaarda insanlar tasarım yapmaktan soğuyor, bize tasarımı adeta onlar öğretiyor belli bi konsept var ama bi türlü bunu ne müşteriler ne biz aşabiliyoruz...bana göre kartvizitte vektörel bi çalışma gayet hoş gözükürdü ki tekrar altını çizmek isterim müşteriler maleseeff tasarımı bu hale getiriyolar... kusura bakmayın ark, sinirlendimm :))

Value

Hasta la vista
👑Efsanevi Grafiker👑
Kartvizit bu denli karışık, bulduğunu doldur hesabı olmamalı, müşteri istese dahi..
Yani bu çalışmaya hoş diyenlere de hakikaten şaşıyorum..
Resimler birbirine girmiş ziyadesiyle göz yoruyor keza renkler uyumsuz..
İletişim bilgileri birbirine girmiş..
Vektörel Eyfel kulesi/Pizza kulesi vs. silüeti kullanılarak dahi çok şık bir çalışma oluşturulabilir..

Bana kalırsa böyle müşterilerle çalışmamak en mantıklısı zira iş çığırından çıkıyor..

Emek vermişsin..

lusy90

🏅Acemi Tasarımcı🏅
hiç ciddi durmuo renklerde uyumsuz daha sade bir çalışma yapmalısınız bence file-new.

Hugareva

♾️Grafik Gurusu♾️
Beğenmeyen arkadaşları saygıyla karşılıyorum ancak karışık diyenlere katılamıyorum malesef.
Karışık olabilmesi için kartvizite bakıldığında aranan bilgilerin bulunmasının zor olması gerekir ancak tasarımda bir bakışta herşey anlaşılır, açık ve net.. Eleştiriye açığım ancak karışık olduğunu düşünmüyorum gerçekten.

Karışık tasarım nedir ? Nasıl olmalıdır ? Size bir örnek :)

yyeppudaakopya.png

Value

Hasta la vista
👑Efsanevi Grafiker👑
Beğenmeyen arkadaşları saygıyla karşılıyorum ancak karışık diyenlere katılamıyorum malesef.
Karışık olabilmesi için kartvizite bakıldığında aranan bilgilerin bulunmasının zor olması gerekir ancak tasarımda bir bakışta herşey anlaşılır, açık ve net.. Eleştiriye açığım ancak karışık olduğunu düşünmüyorum gerçekten.

Karışık tasarım nedir ? Nasıl olmalıdır ? Size bir örnek :)

yyeppudaakopya.png

Biraz daha bakarsam iki çalışma arasındaki 7 farkı da bulamıcam sanırım..

Kolay gelsin..

Hugareva

♾️Grafik Gurusu♾️
Biraz daha bakarsam iki çalışma arasındaki 7 farkı da bulamıcam sanırım..

Kolay gelsin..

:)

Aslında tamamen ön yargılı ve içindeki bazı şeyleri hala yerine oturtamamış bir kişilikten çıkan bu yoruma cevap yazmamam gerektiğini biliyorum, ancak bazen konuşmak gerekiyor.

Belki size göre kart sadece isimden ve iki kıvrımdan oluşuyordur, bu sadece sizi bağlar başkasını değil. Bu da yaptığım kartın karışık olduğu anlamına gelmez çünkü siz içinde sadece yazı olan kartları muhteşem buluyor olabilirsiniz. Benim yaptığım gibi renkli bir tasarım sizin gözünüze çok karışık gelebilir. Bunlar kişiden kişiye çok değişkenlik gösterebilen tercihler..

Value

Hasta la vista
👑Efsanevi Grafiker👑
:)

Aslında tamamen ön yargılı ve içindeki bazı şeyleri hala yerine oturtamamış bir kişilikten çıkan bu yoruma cevap yazmamam gerektiğini biliyorum, ancak bazen konuşmak gerekiyor.

Belki size göre kart sadece isimden ve iki kıvrımdan oluşuyordur, bu sadece sizi bağlar başkasını değil. Bu da yaptığım kartın karışık olduğu anlamına gelmez çünkü siz içinde sadece yazı olan kartları muhteşem buluyor olabilirsiniz. Benim yaptığım gibi renkli bir tasarım sizin gözünüze çok karışık gelebilir. Bunlar kişiden kişiye çok değişkenlik gösterebilen tercihler..

Görünen o ki siz de sıkışınca kişiliklere saldıran standartın baya bir altı tiplerdensiniz.. :wink:
Herneyse konumuz o değil..

Şimdi kamuoyu yoklaması yapsak siz o sonucu da kabul etmezsiniz.. Bunu da geçelim :wink:

Ama hakikaten harika bir iş olmuş aynı eğitimini aldığımız gibi herşey kuralına uygun ve yerli yerinde, tebrikler (!) Rahat ol :smile:

Hugareva

♾️Grafik Gurusu♾️
Görünen o ki siz de sıkışınca kişiliklere saldıran standartın baya bir altı tiplerdensiniz.. :wink:
Herneyse konumuz o değil..

Şimdi kamuoyu yoklaması yapsak siz o sonucu da kabul etmezsiniz.. Bunu da geçelim :wink:

Ama hakikaten harika bir iş olmuş aynı eğitimini aldığımız gibi herşey kuralına uygun ve yerli yerinde, tebrikler (!) Rahat ol :smile:

Ben rahatım zaten, konuşmama gülerek başladığımdan anlayabilirsin :wink:

Bu cevabınlada üslubunun ne olduğu ve kişiliğinin benim önermelerimdekine yakın olduğunu kanıtlamış oldun. Bunun için teşekkür ediyorum.

Value

Hasta la vista
👑Efsanevi Grafiker👑
Ben rahatım zaten, konuşmama gülerek başladığımdan anlayabilirsin :wink:

Bu cevabınlada üslubunun ne olduğu ve kişiliğinin benim önermelerimdekine yakın olduğunu kanıtlamış oldun. Bunun için teşekkür ediyorum.

Kişilik analizine bu kadar kafa patlatmak yerine önündeki işlere odaklanıp daha temiz işler çıkarmanı öneririm :wink:

Bol gülücükler.. Temiz işler.. :wink:

misel

🏅Acemi Tasarımcı🏅
gökyüzünü beğendim ama bencede gerisi karmaşık duruyor...