Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
küçültüldüğü zaman web adresi okunmaz ve boyutlamalar abartılı geldi bana ve sade olması taraftarıyım ayrıca dolmakalem yerine bu sektörün dahilinde bi malzeme kullansan daha güzel durur bence
basit bi calısma olmus radyo yayınıyla dolma kalemı ben bıraz alakasız buldum. kendım mascot yapımında ugrasıyorum eger ıletısıme gecersen yardımcı olabılcek gorsel ornekler verebılırım.
logoda bir bütünlük yok herşey birbirinden çok bağımsız.102.2 çok aşağıda kalmış.web ardesi yukarıda değilde aşağıda logoya simetri şekilde kullanabilirdin.Yada yukarıda da logoya simetri (ovallik) verebilirdin.
1- dolma kalemle 102 fontu uygun değil 2- dolma kalem radyo reklamında kalabalık yapmış 3- seyr fm fontu sanki küçük resmi germişler gibi duruyor 5- arkasındaki turuncu duvar olmamış 6- bu logo değilde banner gibi bir şeye benzemiş
1- dolma kalemle 102 fontu uygun değil 2- dolma kalem radyo reklamında kalabalık yapmış 3- seyr fm fontu sanki küçük resmi germişler gibi duruyor 5- arkasındaki turuncu duvar olmamış 6- bu logo değilde banner gibi bir şeye benzemiş