Yorum ve eleştirileri bekliyorum. Not:Tamamlanmamış bir çalışmadır..
Hasan ÇELİK 🏆Pro Tasarımcı🏆 Katılım 6 Ocak 2009 Mesajlar 962 Tepkime puanı 29 31 Mar 2012 #1 Yorum ve eleştirileri bekliyorum. Not:Tamamlanmamış bir çalışmadır..
KGKG 🌱Yeni Üye🌱 Katılım 19 Mar 2012 Mesajlar 12 Tepkime puanı 0 31 Mar 2012 #2 herseyın mavı olması bogmus bıraz bakarken secmekte zorlanıyor ınsan.. elıne saglık
Murat VARDAR 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 27 Ara 2008 Mesajlar 3,774 Tepkime puanı 128 1 Nis 2012 #3 tamamlanmamış çalışmaya yorum yok !
Hasan ÇELİK 🏆Pro Tasarımcı🏆 Katılım 6 Ocak 2009 Mesajlar 962 Tepkime puanı 29 1 Nis 2012 #4 KGKG' Alıntı: herseyın mavı olması bogmus bıraz bakarken secmekte zorlanıyor ınsan.. elıne saglık Genişletmek için tıkla ... Eleştirin için teşekkürler biraz öyle oldu galiba Dikkat edeceğim hususlardan biri olucak Murat VARDAR' Alıntı: tamamlanmamış çalışmaya yorum yok ! Genişletmek için tıkla ... Abi bitmemiş koydum bana boşluklar çok geldi birde sizler eleştirin diye koydum ) Pazartesi teslim edicem.. Artık eleştirin gelir heralde
KGKG' Alıntı: herseyın mavı olması bogmus bıraz bakarken secmekte zorlanıyor ınsan.. elıne saglık Genişletmek için tıkla ... Eleştirin için teşekkürler biraz öyle oldu galiba Dikkat edeceğim hususlardan biri olucak Murat VARDAR' Alıntı: tamamlanmamış çalışmaya yorum yok ! Genişletmek için tıkla ... Abi bitmemiş koydum bana boşluklar çok geldi birde sizler eleştirin diye koydum ) Pazartesi teslim edicem.. Artık eleştirin gelir heralde