Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

shower gel

Gr@f!k3r

🏅Acemi Tasarımcı🏅
duş jeli tasarımıdır şeffafa basılacaktır yorumalarınızı bekliorum
dujeli.jpg

derya_d13

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
eline sağlık..
bazı eksikler var ama çok kötü durmuyor.. ben öncelikle renklere takıldım. göbekteki kuşakların rengi direk CMY bana duş jelinden çok matbaada kullanılacak bir ürünü çağrıştırdı.. daha farklı renkler kullanmanı tavsiye ederim. ocean fresh'teki mavi bana çok keskin geldi. Mavinin daha yumuşak tonlarını dene bir de.. Ve son olarak mangolu olanda yuvarlağın içinde degrade var diğerlerinde o kadar net değil hatta yeşilde göremedim hiç.. ve içindeki yazılar da biraz zor okunuyor..

çok mu oldu ? :)

Gr@f!k3r

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ilk önce yorumun için çok teşekkrler göbekteki dalgada 3 renk kullandım çünkü çarpıcı olması açısından seri halinde nasıl HERBAL YEŞİLİ dendiğinde akla direk HERBAL geliosa bu etikettede bu olcak. Degrade de haklısın mangoda biras sönük kalmışş farkındayım tekrar çok teşekkür ederim.

mawi06

🏆Pro Tasarımcı🏆
güzel çalışmalar ellerine sağlık

zaza_cem

🌱Yeni Üye🌱
Güzel olmuş tek bir şey söyleyeyim font fazla iyi seçilmemiş bence..Daha güzel bir font kullanılabilir.

Gr@f!k3r

🏅Acemi Tasarımcı🏅
yorumlar için teşekkürler arkadaşlar

crotica

🌱Yeni Üye🌱
bence çok gözü yoruyor
daha sade olabilir(di)
ama yinede emeklerinize sağlık.

arvaly

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
hoş tasarımlar , ellerinize sağlık

spikeengin

🏅Acemi Tasarımcı🏅
temiz iş elinize sağlık sadece mango görselini pek tutmadım şöyle kesilmiş bir mango olabilir mesela nacizane fikrim onun dışında güzel iş tebrikler

Gr@f!k3r

🏅Acemi Tasarımcı🏅
temiz iş elinize sağlık sadece mango görselini pek tutmadım şöyle kesilmiş bir mango olabilir mesela nacizane fikrim onun dışında güzel iş tebrikler

teşekkür ederim mango konusunda çok haklısınız bulamadım çok araştırdım bulduklarım ise çok yapmacık durdular bu koydugum ise daha berbattıda ben temizledim :)