Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Showroom Website

School of Art

🌱Yeni Üye🌱
showroomkopiewr7.jpg

lütfen daha ne degistire bilirim diye söyleyin..
hepsi daha Flash de yapilacak..

Benzer konular

ygtblt

🌱Yeni Üye🌱
herşey süper hatta siteyi bana atarsan bende başka birşey için kullanabiliim :)

grapphist

🏅Acemi Tasarımcı🏅
son derece güzel olmuş eline sağlık

erdemirs

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.re-imagination.com
hocam tasarım güzel olmuş ellerine sağlık ta, logo çok alelade durmuş orada, belki biraz daha ufaltılıp, hafif ışıltılıp sol tarafa taşınabilir, birde alignment a önem verilebilir... nitekim diğer rahatsız edici yan da numaralar, kötü duruyorlar yahu, daha güzel yapabilirsin tahminim.. kolay gelsin..

Portoloz

🌟Usta Tasarımcı🌟
bu tasarımı templateslerin içinde gördüm desem bana kızar mısın yada yanılıyor muyum :S yada bi yerden esinlendin mi diye sorsam?

Selim MERCANO

👑Efsanevi Grafiker👑
Gördüğüm şey cok nezih bir çalışma flash da bu çalışmanın boyutunuda merak ediyorum dogrusu görsellik tamam sıra gelmiş kodlamaya ;)

erdemirs

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.re-imagination.com
Gördüğüm şey cok nezih bir çalışma flash da bu çalışmanın boyutunuda merak ediyorum dogrusu görsellik tamam sıra gelmiş kodlamaya ;)

eğer imajlar dışarıdan çekilecekse, ürünler vs.. swf in boyutu action'larla beraber bence en fazla 20-30kb falan olur... imajlarıda katsam olaya olsun 100-120kb, tek ekranda görünür imajlar için konuşuyorum elbet :)

Selim MERCANO

👑Efsanevi Grafiker👑
eğer imajlar dışarıdan çekilecekse, ürünler vs.. swf in boyutu action'larla beraber bence en fazla 20-30kb falan olur... imajlarıda katsam olaya olsun 100-120kb, tek ekranda görünür imajlar için konuşuyorum elbet :)

hımm okadar düşük olabiliyormu ? bilmiyordum. tamamen flash bir site en az 4-5 mb olabiliyordu o açıdan sormustum. kendi sitemde flashla ucan kelebek yaptım kendimce :) 80 kb tutmustu onuda dısardanmı cagırsak ne :)
sağol kardeşim verdiğin bilgiler için ;) öğrenmek lazım bu çağırma olayını :)

erdemirs

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.re-imagination.com
hımm okadar düşük olabiliyormu ? bilmiyordum. tamamen flash bir site en az 4-5 mb olabiliyordu o açıdan sormustum. kendi sitemde flashla ucan kelebek yaptım kendimce :) 80 kb tutmustu onuda dısardanmı cagırsak ne :)
sağol kardeşim verdiğin bilgiler için ;) öğrenmek lazım bu çağırma olayını :)

web sitesinin kodlanma aşaması çok önemlidir, optimizasyon bayağı mühim.. 4-5mb sadece animasyon olan, video içermeyen bir site için çok çok fazla bence.. photoshoter adlı bir site var, bayağı eskiden yaptığım, toplasan 300kb lik bir site ki imajlarda içine gömülü.. ( Bu arada bu photoshoter sitesini benden sonra birileri ellemiş, tasarımında içine etmiş biraz, şimdi ne haldedir site boyutu bilmiyorum heheh )

imajları dışardan çağırmak mühim, neden dersen site açılırken adam 10saat beklemesin elbet, gelecek ürünün başına hafif bir yükleniyor ibaresi eklenir, orada kaybedilen 3-5sn kullanıcı için çok önemli değildir. Kelebek mevzuuna gelince vektörel bir çalışma ise o kadar tutmaması lazım ama bitmap ler içeriyorsa normaldir..

nitekim şuan YoungCreator sitesi üzerinde çalışıyorum, henüz yapıyorum yannız, saçmalar bazı linkler çalışmaz olabilir, alt sayfaları html i vs. ile 100kb..

asit

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.hamzaerbay.com
duvarda hoş bir çerçeve içine koyabilirsin logoyu ve sayıları biraz daha değiştirebilirisn font ve rengini

esila

🌱Yeni Üye🌱
tasarım ve düşünceniz hoş ancak komik gelecek bu eleştirim belki ama koltugun yönü televizyona ters durmuş ... mantıken o koltuğa oturan kişi arkasındaki ekranı göremez. iki yönü açık bir koltuk kullanılsa sanki daha iyi olabilirmiş :) ve bencede logo çok askıda kalmış...