hımm okadar düşük olabiliyormu ? bilmiyordum. tamamen flash bir site en az 4-5 mb olabiliyordu o açıdan sormustum. kendi sitemde flashla ucan kelebek yaptım kendimce

80 kb tutmustu onuda dısardanmı cagırsak ne

sağol kardeşim verdiğin bilgiler için

öğrenmek lazım bu çağırma olayını
web sitesinin kodlanma aşaması çok önemlidir, optimizasyon bayağı mühim.. 4-5mb sadece animasyon olan, video içermeyen bir site için çok çok fazla bence..
photoshoter adlı bir site var, bayağı eskiden yaptığım, toplasan 300kb lik bir site ki imajlarda içine gömülü.. ( Bu arada bu photoshoter sitesini benden sonra birileri ellemiş, tasarımında içine etmiş biraz, şimdi ne haldedir site boyutu bilmiyorum heheh )
imajları dışardan çağırmak mühim, neden dersen site açılırken adam 10saat beklemesin elbet, gelecek ürünün başına hafif bir yükleniyor ibaresi eklenir, orada kaybedilen 3-5sn kullanıcı için çok önemli değildir. Kelebek mevzuuna gelince vektörel bir çalışma ise o kadar tutmaması lazım ama bitmap ler içeriyorsa normaldir..
nitekim şuan
YoungCreator sitesi üzerinde çalışıyorum, henüz yapıyorum yannız, saçmalar bazı linkler çalışmaz olabilir, alt sayfaları html i vs. ile 100kb..