Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Shutterstock'tan İstekleriniz Buraya..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Popular Demand

🌟Usta Tasarımcı🌟

wierri

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Bugün doldu maalesef. 16:00'da yenilenecek. Ama daha önce de dediğim gibi konudan hiç faydalanmamış arkadaşlara gönderelim biraz da olur mu?
Haklısın isteyen olmadığını gördüğümden istemiştim. Saol kardeşim genede başkalarının hakkını yemek istemem.

tutkudizayn

🌱Yeni Üye🌱
hizmetiniz için sizi tebrik ediyorum. mümkünse benim için aşağıdaki vektörleri indirebilirmisiniz?

Stock Vector Illustration ID: 91150094
Stock Vector Illustration ID: 91150082
Stock Vector Illustration ID: 65217817
Stock Vector Illustration ID: 107591798
Stock Vector Illustration ID: 83619838

gymnodinium

🌱Yeni Üye🌱
daha önce de bir isteğim olmuştu hatırlarsanız öğrenciyim bitirme projem için şarap şişesi istemiştim sizden çok sağolun ki yardım ettiniz. gördüğüm kadarıyla daha önce yardım almamış kişilere yardımı öncelikli tutuyorsunuz, haklısınız ama son bir ricam olacak gerçekten çok ihtiyacım var. Hocamız bir de kutu tasarımı istedi ne yazık ki.

113047582
102092647

şimdiden tekrar tekrar teşekkürler.

https://www.behance.net/gallery/The-Juvenile-One-Wine-Packaging/6600097
bu da yardımınız sayesinde almış olduğum görsellerin üzerine yerleştirerek yaptığım çalışmamın tam hali. bi göz atmak istersiniz belki :)

Popular Demand

🌟Usta Tasarımcı🌟
daha önce de bir isteğim olmuştu hatırlarsanız öğrenciyim bitirme projem için şarap şişesi istemiştim sizden çok sağolun ki yardım ettiniz. gördüğüm kadarıyla daha önce yardım almamış kişilere yardımı öncelikli tutuyorsunuz, haklısınız ama son bir ricam olacak gerçekten çok ihtiyacım var. Hocamız bir de kutu tasarımı istedi ne yazık ki.

113047582
102092647

şimdiden tekrar tekrar teşekkürler.

The Juvenile One / Wine Packaging on Behance
bu da yardımınız sayesinde almış olduğum görsellerin üzerine yerleştirerek yaptığım çalışmamın tam hali. bi göz atmak istersiniz belki :)

Çalışmaların çok başarılı olmuş kardeşim ellerine sağlık :)

16:00'ya kadar bekleme şansın var mı? O saate açılacak bugünün yeni kotası..

mubarek_oslo

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Popular Demand: Kardesim arsivini dropbox account ile paylasabilirsin, dvd ile gonderim masrafli olur. Konularini takip ediyorum baska bi yerde de yazdim aynisini yurt disina gonderim dvd nasil olur senin icin bilemiyorum. Yani sadece yurtdisi degil yurt icinde de boyle bi zahmete girmene gerek yok kardesim bence, zaten yeterince faydan dokunuyor. Herkes adina samimi tesekkurler...

Popular Demand

🌟Usta Tasarımcı🌟
Popular Demand: Kardesim arsivini dropbox account ile paylasabilirsin, dvd ile gonderim masrafli olur. Konularini takip ediyorum baska bi yerde de yazdim aynisini yurt disina gonderim dvd nasil olur senin icin bilemiyorum. Yani sadece yurtdisi degil yurt icinde de boyle bi zahmete girmene gerek yok kardesim bence, zaten yeterince faydan dokunuyor. Herkes adina samimi tesekkurler...

Teşekkürler arkadaşım..
Yalnız dropbox başlangıç için 2GB alan veriyor ve bunu artırmak için baya kişi davet etmem gerekiyor. Maalesef benim arşiv için çok küçük :sadsmile:

wierri

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Teşekkürler arkadaşım..
Yalnız dropbox başlangıç için 2GB alan veriyor ve bunu artırmak için baya kişi davet etmem gerekiyor. Maalesef benim arşiv için çok küçük :sadsmile:
yunus shutter stock sitesinde aldığım yanlış üyeliklerden dolayı **** geldide bilgin varmı bilmiyorum. eyerki diyor 249 usd lik bir paket daha alırsanız yanlışlıkla almış olduğunuz 5 adet 49 usd lik paketleri iade edeceğiz ve 15 günlük 25 resim indirmeyi size vereceğiz diyorlar. Sence ne kadar doğrudur sıkıntı çıkarmı ?

Popular Demand

🌟Usta Tasarımcı🌟
yunus shutter stock sitesinde aldığım yanlış üyeliklerden dolayı **** geldide bilgin varmı bilmiyorum. eyerki diyor 249 usd lik bir paket daha alırsanız yanlışlıkla almış olduğunuz 5 adet 49 usd lik paketleri iade edeceğiz ve 15 günlük 25 resim indirmeyi size vereceğiz diyorlar. Sence ne kadar doğrudur sıkıntı çıkarmı ?

O site dünya çapında bir stock sitesi. Tabii ki sorun olmaz. Yazdıklarını doğru çevirdiysen güvenebilirsin sağlam bir platformdur :wink:

tutkudizayn

🌱Yeni Üye🌱
Yunus Bey, sanırım konuya geç kaldım o kadar aramama rağmen istediğim görselleri net ortamında bulamadım ve yine sizi rahatsız etmek zorunda kaldım. Göndermiş olduğum görseller benim için çok önemli bir imtiyaz gösterir misiniz :S Teşekkürler...

wierri

🏅Acemi Tasarımcı🏅
O site dünya çapında bir stock sitesi. Tabii ki sorun olmaz. Yazdıklarını doğru çevirdiysen güvenebilirsin sağlam bir platformdur :wink:
en son yazdıkları

Siz 6 adet "5 download", 49 dolara almisdiniz.
Bunun hepsini, yani $294 dolara size iade edebiliriz.

Sartimiz su dur:
Siz bir aylik olan günde 25 download, $249 siparsi ederseniz ve bizim 15 gün birakmamiza izin verirsenz.

Popular Demand

🌟Usta Tasarımcı🌟
en son yazdıkları

Siz 6 adet "5 download", 49 dolara almisdiniz.
Bunun hepsini, yani $294 dolara size iade edebiliriz.

Sartimiz su dur:
Siz bir aylik olan günde 25 download, $249 siparsi ederseniz ve bizim 15 gün birakmamiza izin verirsenz.

Tamamdır, bence almalısın. Hem eskileri kurtar paran yanmasın, hem de sürekli ihtiyaç oluyor indirir kullanırsın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...