Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Şiddet konulu afiş çalışmam

xanlx1

🏅Acemi Tasarımcı🏅
siddetanlkopya.jpg

Benzer konular

medosanart

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
medosanart.blogspot.com
sözler çok yaratıcı eğer seninse helal olsun. güzel sözler. Değilse yinede güzel sözler afişte çok güzel olmuş.ellerine sağlık :)

xanlx1

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Sözler ve tasarım bana ait.Teşekkür ederim.Sadece resmi hazır olarak kullandım,ama afişte yerleşim tasarım vs hepsi bana aittir.

xanlx1

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar.

@l!

🏆Pro Tasarımcı🏆
arka plan alıntı yazılarda büyük ihtimal güzel bir font pek de fazla bişey yapmamışsın.

BlueX

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.bluexdesign.com
üzerinde çalıştığınız söylenemez
yazılarınızda görsel olarak bir uyum yok

xanlx1

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Yorumlarınız için teşekkür ederim.
Çalışma 45 dk.-1 saatlik arası bir çalışmadır.Bir saate sığdırmam gerektiğinden kapıyı hazır almak durumunda kaldım.Ancak kafamdaki düşünce de bu şekildeydi.İnternette de ona yakın bir görsel bulunca faydalandım :) Kapı arkaplanı hariç siyah arkaplan düşüncesi,kelimelerin yerleşimi bana aittir,alıntı yoktur :)
Bluex,nasıl bir uyumsuzluk var açıklarsan sevinirim.
Ayrıca üzerinde çalıştığımı belirmek isterim.

BlueX

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.bluexdesign.com
cümlelerin yerleştirilmesi olmamış derim. Çünkü yazıları okumadan şöyle bir baktığımızda insanda bir tedirginlik uyandırmıyor. (temanızın şiddet ya) bir karmaşa var. bu bir şiddet temalı bir çalışma dememizi sağlayan arkaplandaki resim. Yazınızın katkısı çok az ve sönük kalmış.

şiddet teması için seçilen font güzel ama ya siz kullanamadınız yada bu çalışma için değil. yazılarınız için tipografi öneririm. Çünkü tipografi sayesinde vurgularınız ön plana çıkar.
yada
tekrar düzenleme, yerleştirme ile güzel bir sonuç çıkabilir.
nasılsa daha üzerinde çalışıyormuşsunuz. ilk sonuçların böyle olması gayet normal.
kolay gelsin :)

yücel mete

🌱Yeni Üye🌱
sanki korku film afişi gibi duruyor.gayet güzel olmuş bir çalışma bence,eline sağlık.yazıya gelince;aslında benim fikrim slogandaki diziliş şöyle olsaydı nasıl olurdu?"hepimizin içinde" yazan bölüm en sondaki soru işaretinden sonra yazsaydı.

xanlx1

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Bluex cevabın için teşekkür ederim.Tekrar belirmek isterim kafamdaki düşünce arka plan yazısıyla neredeyse birebir aynıydı.Siyah bir odada açılmış bir kapı kaçmaya çalışna bir insan,ve yerlerde şiddetin oluşturduğu kan lekeleri-izleri.Önceki cevabımda söylemiş olduğum gibi çalışma 45 dk-1 saatlik bir çalışma olduğundan kapıyı elimle çizip,brushla kan efekti vermem zamanımı alacaktı.Bu yüzden hazır kullanak durumunda kaldım.(ki bu yaptığım benim de içime sinmedi işin özü, ama mecburiyet:) )İlk olarak ben de tiografi şeklinde çalışıp vurguyu daha kuvvetli vermeye çalışacaktım ancak tipografiyle şu ana kadar çok fazla çalışmadığım,deneyimim olmadığı için bu yöntemi seçtim.Afişte 3 farklı font kullandım ancak afişe uygun olarak bunu seçtim.

xanlx1

🏅Acemi Tasarımcı🏅
sanki korku film afişi gibi duruyor.gayet güzel olmuş bir çalışma bence,eline sağlık.yazıya gelince;aslında benim fikrim slogandaki diziliş şöyle olsaydı nasıl olurdu?"hepimizin içinde" yazan bölüm en sondaki soru işaretinden sonra yazsaydı.

O şekilde de güzel dururdu sanırım.Ancak cümlenin ve vurgunun akışı bozulabilirdi.
Yorumunuz için teşekkür ederim.