Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Paylasım için tsk ler mesajlar cuk oturmus yerine bizim kuzende bırakmıstı bi ara sigaraya ve güzel bi kız görmüs baya hosuna falan gitmis neyse izliyo tabi bu kızı. sonra kız sigara yakıo içerken bakıyo hala o kadar güzel içiyorduki canım çekti gittim paket aldım içtim dedi hala içiyor birde lafı var canımın istediklerini yapamayıp 10 yıl yasıcama canımın istediklerini yapar keyf sürer 5 yıl yasarım ondan iyi içen ölüyoda içmeyen ölmüyor mu yak anasını satıyım der sürekli Dumanı bile boğmaya yetior aslında :S iğrenç bise
Bu anlatacağım olaylar birebir yaşanmıştır.Bizim Elazığ'da yaşanmış birinci olay şöyle;
Bir grup insan inşaatta çalışıyorlar.derken bir müdet mola veriliyor.İşçiler başlıyor sigaralarını yakmaya.Aralarında bir tanesi var o hayatında hiç sigara içmemiş.Bir müdet dinlendikten sonra duvarcı ustası sigara içmeyen işçiye seslenip hadi gel şu harç kurumadan duvarı örmeye başlayalım demiş. İşçi ustasına dönüp usta yeni oturduk hem madem beraber oturduk beraber kalkalım demiş.Ustası da onlar sigara içiyorlar,sigaralarını bitirsinler onlarda kalkar demiş.Bunu üzerine hiç sigara içmeyen işçi dayanamayıp,Yaw şu parayı alın da bana da bi paket sigara alın gelin.Ben de bundan sonra sigaraya başlayacam:rofl:
Bir diğer olay da şöyle:
Birbiriyle küs olana iki köylü dağda odun kesiyorlar.Birinin sigarası bitmiş.Sağına bakmış kimse yok soluna bakmış kimse yok.Derken yukarılardan birisinin balta sesini duymuş.O yöne doğru gidince bir bakmış ki küs olduğu köylüsü sigarayı tüttüre tüttüre çalışıyor.Adam sigarasızlıktan öyle bir bunalmış ki ne yapacağını şaşırmış.Arada küslük olmasa direkt isteyecek ama küsler.En sonunda dayanamayıp sağına soluna bakarak şöyle demiş yahu kimse yokmu şuna söyleyinde şu kütüğün üzerine bir sigara bıraksın.Diğer köylü de sigarayı kütüğün üzerine bırakıp şuna söyleyin sigarayı alsın.Bir müdet sonra bu olay üzerine gülüşüp barışmışlar.