Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

SignMate IMPACT 5.8v2

zlatka

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.plotterservis.com
slm.

elimde 5.8 turkçe orjinal dongle ile birlikte mevcut. ihtiyacı olan arkadaşlara yardımcı olabilirim.

TeknoTurk

🌱Yeni Üye🌱
hiç uğraşma ustam doğrudan flexi sing pro 7,5 veya 6,6 sürümüne geç yabancılık çekmezsin xpde de rahat rahat kullanırsın

star_66

🏅Acemi Tasarımcı🏅
sağolun arkadaşlar filexi kullanmadan yana değil hiç görmedim birkez kurulumunu vede kesim yapmasını görsem kolay

graficar

🌟Usta Tasarımcı🌟
İsteyene istediği kadar expres, elite,impact gönderebilirim dongleli,tek sorun 98 den sonraki işletim sistemlerinde çalışmaz.

Luke Skywalker

🌱Yeni Üye🌱
SignMate 5.8v2 nin kullanma kılavuzunu arıyorum yardımcı olabilecek birisi varmı PDF olursa iyi olur diyecem ama... :)

star_66

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bu konuda yardımcı olursan sevinirim graficar

graficar

🌟Usta Tasarımcı🌟
star 66, 2 sene önceki konuyu hortlatmışın.Rolandlar belki iki sene eveline kadar bahsi geçen programlarla kullanılsa bile.İşletim sistemleri değiştikçe programlarda değişti.signmateler win 95-98 için yazılmış programlardı.98 in üstüne kaç adet işletim sistemi yenilendi.unutun artık signmateyi.piyasada tonla kesim programı mevcut.Sorguna, Akdağmadenine kadar ulaşamadıysa yazık.Rolandın sitesinden yazıcı sürücülerini indir.Plotterini yazıcı olarak tanıt bu kadar. İster win98 kullan i,ster win 7 kullan farketmez

kartalfeyyaz

🌱Yeni Üye🌱
kurdum fakat kestiremiyorum nasıl kestirebilirim? bi yardımcı olurmusun

YUSUF AKKAŞ

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
sing mate 5.8 sürümündeki sorunları bende yaşıyorum,flex kesim programını bana da gönderirseniz sevinirim.Teşekkürler

by_ressam

🌱Yeni Üye🌱
merhaba arkadaşlar signmate 5.8v2 versionu bütün versiyonlarda kurulum yapılabilir ve yaptığınız çalışmayı kaydedebilirsiniz sorunsuz nasıl olduğu hakkında bilgi almak isterseniz.
*************** yazabilirsiniz

...olarak sakla değip kayıt formatını değiştirin

Moderatör tarafında düzenlendi:

by_ressam

🌱Yeni Üye🌱
arkadaşlar sp2 xp kurucaksınız sonra programla fat 32 ye çevireceksiniz c: yi sonra signmateyi kurun ve yaptığınız çalışmayı ... olarak sakla var ona tıklayın sonra kaydetme formatı var sol altta onu eps ye çevirip kayıt edin işte bu kadar dosya alt sistemi fat 32 olan 32bit bütün işletim sistemlerinde signmate programınız çalışır bırakın bu corelden kesmeyi filan

huseyinaslan

🌱Yeni Üye🌱
merhaba bana SignMate IMPACT 5.8v2 kurulum cdsi lasım nerden bulabilirim yada göndere bilirmisiniz
şimdiden teşekkürler

huseyinaslan

🌱Yeni Üye🌱
merhabalar bana Signmate 5.8v2 kurulum cdsi lazım. nerden bulabiriliriim yahut göndere bilir misiniz şimdiden teşekkürler