Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ya ilk yaptığın daha şık ve güzel olmuş tüh keşke ilk yaptığın basılsaydı emeğine sağlık ilki hem renk hem yazı şekiller gayet güzel ben beyendim ama 2. çok sade ve boş olmuş...
ya ilk yaptığın daha şık ve güzel olmuş tüh keşke ilk yaptığın basılsaydı emeğine sağlık ilki hem renk hem yazı şekiller gayet güzel ben beyendim ama 2. çok sade ve boş olmuş...
neyse üzülme bakalım hayırlısı... bende hiç beyenmedim araba resmi bile hiç uygun olmamış ama ne yaparsın müşteri işte sonuçta o adam kullanıcak bunu hangisi hoşuna giderse onu bastırır
Elmanın rengiyle yazı renginiz çok zıt.Onun haricinde kullandıgınız pembe yazılar siyah olabilirdi yada aynı renk.Ama hoş yani ellerine sağlık arkadasım.
Elmanın rengiyle yazı renginiz çok zıt.Onun haricinde kullandıgınız pembe yazılar siyah olabilirdi yada aynı renk.Ama hoş yani ellerine sağlık arkadasım.
Bayrak kırmızıya açık lacivert gider arkadaşım.(aracın rengi ile aynı farkettiysen ) Ayrıca hepsini aynı renk yapmak çalışmayı tek düze bir hale sokar. Dikkat çekmek için bir büyük bir küçük ve değişik renklerde yazılması daha verimli neticeler çıkartır ortaya.