Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Sigortacıya Yaptığım Broşür

Hugareva

♾️Grafik Gurusu♾️
dfsd_by_hugara-d4v2rce.jpg

Gecenin 2 sinde biten bi çalışma, 5 saatlik uykuya kaldım yine :D

Yorumu olan varsa bekliyorum

Hugareva

♾️Grafik Gurusu♾️
dfsd_by_hugara-d4v2rce.jpg

İlk defa müşteri tasarımı çok janjanlı buldu, bizde bunu yaptık, çok beğendi baskıya gönderdik hemen :rofl:

grafiker_emrah

♾️Grafik Gurusu♾️
ya ilk yaptığın daha şık ve güzel olmuş tüh :D keşke ilk yaptığın basılsaydı ;) emeğine sağlık ilki hem renk hem yazı şekiller gayet güzel ben beyendim ama 2. çok sade ve boş olmuş...

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Bende ''Elma sigorta'' ile çalışmıştım. Halbuki kurumsal bir firma ve detaycılar. Bu tarz çalışmaların kabul edilmesi, hatta basılması çok ilginç.

Hugareva

♾️Grafik Gurusu♾️
ya ilk yaptığın daha şık ve güzel olmuş tüh :D keşke ilk yaptığın basılsaydı ;) emeğine sağlık ilki hem renk hem yazı şekiller gayet güzel ben beyendim ama 2. çok sade ve boş olmuş...

Benimde içim hiç elvermedi, 3 saat uğraşıp yaptığım güzelim çalışma yerine 10 dk da uydurduğum çalışma basılcak :sweating:

Hugareva

♾️Grafik Gurusu♾️
Bende ''Elma sigorta'' ile çalışmıştım. Halbuki kurumsal bir firma ve detaycılar. Bu tarz çalışmaların kabul edilmesi, hatta basılması çok ilginç.

Banada enterasan geldi, kurumsal bi iş yapmaya çalıştım sonuç bu oldu :angel:

grafiker_emrah

♾️Grafik Gurusu♾️
neyse üzülme bakalım hayırlısı... bende hiç beyenmedim araba resmi bile hiç uygun olmamış ama ne yaparsın müşteri işte sonuçta o adam kullanıcak bunu hangisi hoşuna giderse onu bastırır :(

cesar5x

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐

Sevgili Emrah, lütfen kızma ama " beğenmek " sözcüğünü sürekli yanlış yazıyorsun. Farkında değilsin sanırım. Kızmadın öyle değil mi?

grafiker_emrah

♾️Grafik Gurusu♾️
Sevgili Emrah, lütfen kızma ama " beğenmek " sözcüğünü sürekli yanlış yazıyorsun. Farkında değilsin sanırım. Kızmadın öyle değil mi?

estafurullah hocam ne kızcam :) teşekkür ederim haklısınız dikkat etmedim hiç bundan sonra beğenirim hep :D

Hugareva

♾️Grafik Gurusu♾️

Bende arkadaş alınır belki diye uyarmamıştım, ben yapmam ama şahsen yapmış olsam biri beni uyarsa çok kötü bozulurum, sonuçta ana dilimiz.

Balistic

🌱Yeni Üye🌱
Elmanın rengiyle yazı renginiz çok zıt.Onun haricinde kullandıgınız pembe yazılar siyah olabilirdi yada aynı renk.Ama hoş yani ellerine sağlık arkadasım.

Hugareva

♾️Grafik Gurusu♾️
Elmanın rengiyle yazı renginiz çok zıt.Onun haricinde kullandıgınız pembe yazılar siyah olabilirdi yada aynı renk.Ama hoş yani ellerine sağlık arkadasım.

Bayrak kırmızıya açık lacivert gider arkadaşım.(aracın rengi ile aynı farkettiysen :) ) Ayrıca hepsini aynı renk yapmak çalışmayı tek düze bir hale sokar. Dikkat çekmek için bir büyük bir küçük ve değişik renklerde yazılması daha verimli neticeler çıkartır ortaya.

Yorumun için teşekkürler...