Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Silah Sanayi logo

by_kanarya

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
arkadaş koç av firmasına bi kaç yerden logo çizilmiş sizden bu logoların hangisi olmasını tercih ederdiniz birde sizin fikrinizi alayım dedim

my.php

https://img177.imageshack.us/my.php?image=graphic1qb0.jpg

Benzer konular

Önder Adem

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.istanbulletiket.com

Kazak

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bunlardan birisi olacaksa, 2. olsun derim. tipografi yapılan mekanik işe daha uygun gibi geldi.

3. fena olmamış. şöyleki, amblem çalışmasıda var solda. yani bu firma eğer yarın birgün kurumsal kimliği üstünden markalaşmaya çalışırsa, silahların üstüne "koç" yazmaktansa o yuvarlak amblemi de basabilir. tabi o şekil çok genel, pusulaya benziyo, bence daha özelleştirilmeli. yani ona benzer amblemi olan birçok firma vardır diyorum.

1. fikir çok klasik. adı koç diye hemen koç figürü koymak bu çağda mantık dışı adlediliyor.

4. fikir okunmuyor ve tüm harflerin birleşimiyle bir logo yaratmak ve okutmak o kadar kolay bir iş değil diye düşünüyorum, kağıdı kalemi alıp 4. üstünde daha çok çalışman gerekir bence.

kolay gelsin eline sağlık. 2 diyorum.

Safari

♾️Grafik Gurusu♾️
Ben 1 ve 3 diyorum
ama 3 olacaksa 4. logoyu 3.nün başına koyabilirsin

by_kanarya

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
evet genelde aynı fikirdeyiz bu 4 logoyu ayrı firmalar yaptı artık sonuç ne çıkarsa sizlerin önerilerini uygulayacaz

kopukhasan

♾️Grafik Gurusu♾️
1- farklı bir koç figürü çizilmeli bence bir de bu çalışmada çizim hataları var
2- kullanılabilir ancak tavsiyem ç nin noktası c nin alt çizgisi üzerine konumlandırılsın
3- hedef anlaşılmaz olmuş bir de onu isimle birleştirmen lazım koç'un o'su hedef olabilir
4- amaçsız ve anlamsız bir çalışma kesinlikle kullanışsız

hakan9292

🏅Acemi Tasarımcı🏅
3 diyorum bencede arkadaşın dediği gibi 3'ün osu hedef olabilir...

by_kanarya

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
evet arakadaşlar yavaş yavaş şekilleniyor kullaılacak olan logo tabi sizin tavsiyelerinizlede bi kaç değişikliklerde yapılacak

by_kanarya

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
evet ben de farkındayım ama bizim firmadan çıkmadı 4 ayrı firmaya yaptırmışlar bizle dahil bende araştırdım gördüm o logoyu 3 ve 2 bize ait diğer çalışmalar değil artık müşteriye kalmış ama sizin de fiilerinizi alırsam içim daha rahat edecek ve değişiklikleri ona göe yapacağız

gordian

🏅Acemi Tasarımcı🏅
1. logoda imla hatası yapmışsın silah sanayi yazması gerekmiyormu sılah sanayı yazıyor. 4. logoyu beğendim ama bana başka bir logoyu çağrıştırıyor.

ByELİTE

🌟Usta Tasarımcı🌟
1 ve 3 diğerlerine göre güsel olmuş.