baranbeyy
🌟Usta Tasarımcı🌟
İşin özüne bakılırsa bu katledilişi bizler yani meslektaşlarımız yapmıyormu? Örnek Olarak Mesela bir efiş çalışmasında bir bebek kullanıyorsunuz.O bebeğe bir düşünce bulutu ekliyorsunuz. O düşünce bulutunun içinde "X mamasını çok SEVİYOYUM" yazıyorsunuz.Bir bebeğin düşünce bulutuna öyle bir sözcük eklemek her tasarımcının aklından geçer.
Şunu demek istiyorum.Bunları bizler yapıyoruz.Tv reklam tasarımcısı, matbaa tasarımcısı, tabela tasarımcısı vs vs.. Ben böyle birşey yapmam ben kesinlikle yapmam demeyin.O tasarımıda yapan bir meslektaşımız.O anın şartları öyle gerektirdiği için o tasarımı yapmış olabilir.
Nasılki bu platformda bi tasarımı eleştirirken o fontu kullanmasaydın iyi olurdu, şu resmi kullanmadıysan iyi olurdu gibi temennilerde bulunuyorsanız bence aynı düşünceyle de
bu çalışmayı yorumlayın.
Unutmayın bugün burada olan yarında sizin başınıza gelebilir...
Şunu demek istiyorum.Bunları bizler yapıyoruz.Tv reklam tasarımcısı, matbaa tasarımcısı, tabela tasarımcısı vs vs.. Ben böyle birşey yapmam ben kesinlikle yapmam demeyin.O tasarımıda yapan bir meslektaşımız.O anın şartları öyle gerektirdiği için o tasarımı yapmış olabilir.
Nasılki bu platformda bi tasarımı eleştirirken o fontu kullanmasaydın iyi olurdu, şu resmi kullanmadıysan iyi olurdu gibi temennilerde bulunuyorsanız bence aynı düşünceyle de
bu çalışmayı yorumlayın.
Unutmayın bugün burada olan yarında sizin başınıza gelebilir...