Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Sio Tünel Kalıp

h6soft

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Bir inşaat şirketinin geri dönüşümlü olarak kullanılabilen, tünel kalıp ürünü için logo çalışması. Hangisi daha hoş görünüyor veya hangisini kullansam güzel?

siotnelkalpcopy.jpg

siotnelkalp2copy.jpg

Benzer konular

rojhat22

🏅Acemi Tasarımcı🏅
1. çalışman gayet güzel etrafında halka olması logoyu ve yazıyı dahada belirginleştirmiş
emeğine sağlık

artdevil

👑Efsanevi Grafiker👑
iki çalışmada güzel benim tercihim birinci çalışma ve ikisi arasındaki tek fark etrafındaki çizgiler. bence bi renk altarnatifi daha sunmalısın hiç olmazsa bir tane daha derim tabi firmanın renkleri sabit değilse
ellerine emeğine sağlık paylaşım için teşekkürler

h6soft

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
teşekkür ederim yorumlarınız için. dediğiniz gibi renklerle oynayıp bir iki çeşit daha tasarlayacağım bunlardan ayrı olarak. birincisini çok beğendiler.

h6soft

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
hocam süpersiniz çok teşekkürler ben uzun zamandır böyle birşey arıyordum :)

TC3D Graphic Design

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
t.me
Estağfirullah ne hocası ben de öğreniyorum sizin gibi...
Sadece öğrendiğimi paylaşmayı seviyorum.
İyi çalışmalar yeni çalışmanızı bekliyorum.

user123

🌱Yeni Üye🌱
okların kesiştiği bölgelerde de biraz düzenleme yaparsan güzel olacak

Dilara GENÇYILMAZ

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.dilaragencyilmaz.net
Şimdi mesleğinde bu kadar çok grafiker yazan insan nasıl olmuşta bu logodaki hataları fark edememişler çok merak ediyorum.. Logo o kadar çok karışık ve o kadar çok detaylıki.. herkes fikre odaklanmış.. Fikir güzel evet.. ama bir logonun içinde bir insan silueti elinde dünya birde bunu çevreleyen koca bir halka ve halkada yazılar.. Bu logonun basılması durumunda logodaki hiç bir şeyi hiç kimse anlamicaktır.. Üstünde çok fazla çalışması gereken bir logo olmuş emeğinize sağlık ..

parantez

♾️Grafik Gurusu♾️
Şimdi mesleğinde bu kadar çok grafiker yazan insan nasıl olmuşta bu logodaki hataları fark edememişler çok merak ediyorum.. Logo o kadar çok karışık ve o kadar çok detaylıki.. herkes fikre odaklanmış.. Fikir güzel evet.. ama bir logonun içinde bir insan silueti elinde dünya birde bunu çevreleyen koca bir halka ve halkada yazılar.. Bu logonun basılması durumunda logodaki hiç bir şeyi hiç kimse anlamicaktır.. Üstünde çok fazla çalışması gereken bir logo olmuş emeğinize sağlık ..

bencede :tongueout:

h6soft

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Bu logo zaten kart gibi şeylerde kullanılmayacak. Kullanılacağı yerler: billboard, afiş, kule vinçlerin üstündeki reklam panoları, inşaatlardaki panolar. Oralarda dev gibi baskı olacağı için sorun olacağını sanmıyorum ama yine de oradaki yazıları kaldırıp bir de öyle sunarım. Teşekkür ederim.