Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Demek istediğim o değildi, yani çok fazla odak topluyor ve gözü yoruyor. Orası kırmızı olmasaydı slogandan sonra o soru işareti değilde, metin odak toplardı. Selam ile.
Demek istediğim o değildi, yani çok fazla odak topluyor ve gözü yoruyor. Orası kırmızı olmasaydı slogandan sonra o soru işareti değilde, metin odak toplardı. Selam ile.
Bende size demek istedim ki, ben zaten o bölüme odak noktayı çekmek istemiştim. Bu sebeple kırmızı bir renk tercih ettim. Amacım dikkati ve odağı o bölüme toplamaktı... Teşekkürler.
Göstermiş olduğunuz çalışmaları yeni gördüm. Neyi ima etmeye çalışıyorsunuz anlayamadım? Bunu dolaylı değil de açık bir dille izah ederseniz sevinirim... Ayrıca göstermiş olduğunuz görseller ile yaptığım çalışma arasında ben bir benzerlik kuramadım. Kuran arkadaşlar var mı?
Yunus'cum çok anlamlı güsel bi çalışma olmuş tebrikler... Bence sende azaltma tamamen bırak sigarayı inanıyorum sen yaparsın... yoksa Allah korusun sıradaki sen olma başarılar
Yunus'cum çok anlamlı güsel bi çalışma olmuş tebrikler... Bence sende azaltma tamamen bırak sigarayı inanıyorum sen yaparsın... yoksa Allah korusun sıradaki sen olma başarılar
ömer diyor ki: sigaranın üzerinde bulunan figürler gayet sağlıklı görünüyorlar ancak sihgara sadece içte değil dıştada tahribatlara neden olur acaba daha yorgun ve bitkin bedenler kullanılsa idi daha iyi olmazmıydı?
ömer diyor ki: sigaranın üzerinde bulunan figürler gayet sağlıklı görünüyorlar ancak sihgara sadece içte değil dıştada tahribatlara neden olur acaba daha yorgun ve bitkin bedenler kullanılsa idi daha iyi olmazmıydı?
Yorumunuz adına teşekkür ederim. Değişik bir bakış açısı. Ben çalışmalarımda genelde tahribat, mide bulandırıcı görüntüler v.s. yer vermeyi sevmiyorum. Yaptığım çalışmanın insanlar üzerindeki etkisinin pozitif olmasından yanayım. Bu tabiki benim bakış açım, benim şahsi fikir ve iş prensibim. Sizin dediğiniz gibi olabilir miydi? Tabkide olurdu ama burada sanırım dediğim gibi bakış açısı ve iş prensibi önemli etken. Saygılar...