Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Gerçekten amaca uygun tasarımlar, keşke ülkemizdede kullanımı yaygın olsa. Şu basma kalıp zihniyetinden kurtulabilsek çok daha başarılı olunur ama zor.. Teşekkürler çok güzel paylaşım..
) ben aranıza yeni katıldım ve grafik tasarımı yeni yeni öğreniyorum... sizlerin değerli paylaşınları bnm için çok önemli hayal gücüm çok fazla geniş değil... ama burada okadar güzel tasarım örnekleri varki hayal gücümü genişletmeme yardımcı oluyor...
Gerçekten amaca uygun tasarımlar, keşke ülkemizdede kullanımı yaygın olsa. Şu basma kalıp zihniyetinden kurtulabilsek çok daha başarılı olunur ama zor.. Teşekkürler çok güzel paylaşım..
) ben aranıza yeni katıldım ve grafik tasarımı yeni yeni öğreniyorum... sizlerin değerli paylaşınları bnm için çok önemli hayal gücüm çok fazla geniş değil... ama burada okadar güzel tasarım örnekleri varki hayal gücümü genişletmeme yardımcı oluyor...
Öncelikle aramıza hoş geldiniz o zaman. Burası iyi bir mutfak. Malzeme bol. İyi aşçılar var. Umarım payınıza düşenleri alırsınız ve çalışmalarınızı yavaş yavaş görürüz...
teşekkür ederim h.buldum.. bişiler yapmaya çalışıyorum ama burada yayınlayacak cesaretim yok daha ustaların çalışmalarını görünce sadece fikir almaya çalışıyorum )
teşekkür ederim h.buldum.. bişiler yapmaya çalışıyorum ama burada yayınlayacak cesaretim yok daha ustaların çalışmalarını görünce sadece fikir almaya çalışıyorum )
Herkes burada mükemmel çalışmalar yayınlamıyor ki, evet bu konuda çok iyi olanlar var, ama sizin gibi yeni başlayıp kendisini geliştirmeye çalışan yüzlerce de arkadaş var. Hepimizin eksikleri var. Çekinmeyin, yayınlamak istediğinizde göreceksiniz ki sizin göremediğiniz eksiklikleri başka gözler görüp size söyleyecektir, çok daha hızlı yol almanızı sağlayacaktır...