Arkadaşlar herkeze faydalı olacağını düşünüyorum bu konunun... Böyle bir iskeleti oluşturmak için ve herzaman tarayıcılarda ortalı açılacak şekilde nasıl kodlarım... Şimdiden teşekkürler...
Burda birşeyi atladık gibi geldi sevgili hataman... Tamam float verdik istediğimiz gibi sağ sol alanları yerleştirdik peki 3'e değilde 5'e bölmek istesem ve aralarında 5px boşluk bırakmak istesem nasıl yaparım? Bunuda anlattıktan sonra css in mantığı anlaşılmış olucak sanırım
Arkadaş sayfa ne kadar büyürse büyüsün sitenin arka planındaki resimin sayfanın tamamını kaplamasını istiyor.Css background sayfa ortalama değil anlayacağınız sorulan, ancak javascript ile yapılabilecek bir durum.
pardon ben yanlış yazmışım. İçerik alanı her zaman sayfanın ortasında olsun istiyorsanız; margin:0 auto; kodunu kullanın internet explorer içinde body tagına text-align:center verin.
lise 2 yaptımız şeyler yapa yapa artık gına gelmişti gerçekten yeni başlayanlar için gerçekten çok yararlı olcaktır tavsiyemdir paylaşım için teşekkürler
pardon ben yanlış yazmışım. İçerik alanı her zaman sayfanın ortasında olsun istiyorsanız; margin:0 auto; kodunu kullanın internet explorer içinde body tagına text-align:center verin.
İnternet explorerın bazı sürümleri margin:0 auto da sıkıntılar doğurabilir bu nedenle body tagına text-align:center; eklenirse bu sorun ortadan kaldırılmış olur. Deneyin görün.