Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

site logo yardım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mahmutu91

🌱Yeni Üye🌱
arkadaşalr öncelikle hepinize kolay gelsin ben burada yeniyim konuyu yanlış yere açtıysam özür dilerim
arkadaşlar bana ekteki gibi yazı kalabilir fakat yanına gemlikforum ile ilgili bi şekil gibi bir şey istiyoruz sitemiz gemilk adına kurulmuş yerel bi sitedir reklam amacım kesinlikle yoktur tasarım işleridne bilgimiz olmadığı için sizlere danışırıyorum yardımlarınızı bekliyorum bu benim yaptığım ortadaki yazı güzel oldu fakat yanındaki şekiller dandirik oldu yardımlarınızı bekliyoruz

not: kullanım amacı gemlik adına video ve resim download sunucaz dosya içerisine bu resmi oto yerleştiricez

anlayışınız için ve yarımlarınız için şimiden teşekkürlrer

Önder Adem

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.istanbulletiket.com
Özür dilemenize gerek yok, sadece kuralları okuyun....

Grafik tasarım işi istek mesajları:

Forum Kuralları (Mutlaka Okuyunuz)

Yaptığınız kural ihlali ile ilgili madde aşağıdaki gibidir:

Grafikerler.net bünyesinde ve bloglarında bedeli ödenmeksizin grafik tasarım işi istemek teklif etmek veya ima etmek kesinlikle yasaktır.
• Sivil toplum kuruluşlarına istenebilecek ücretsiz grafik tasarım teklifiniz var ise yöneticilerle temasa geçtikten sonra mesajınızın yayınlanmasına yönetim kararı ile izin verilirse başlığınızı açabilirsiniz.
• Ticari kuruluşların bedelsiz iş teklifinde bulunması kesinlikle yasaktır.
• Bu gibi durumlarda isteği yapan üyenin lehinde cevap veren üyeler, forum kurallarına riayet etmedikleri için bildiri yapılmaksızın forumdan uzaklaştırılmaları grafikerler.net yönetiminin elinde saklı tutulur.

Eğer ücret karşılığında tasarımcının da emeğinin bedelini ödemeyi istiyorsanız konunuzu İş Veren İlanları bölümünde kurallar dahilinde açmanız gerekmektedir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...