Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Site yetkilelirenine

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Siba1453

🏅Acemi Tasarımcı🏅
MErhaba arkadaşlar ikidir ******** bölümüne mail atıyorum. Üst taraftaki kırmızı alanlara aylık reklamları ne kadar. şu siteme ilan vermek istiyorum diyorum. Hiç kimse mesaj atmıyor. Bana bu konuda yardımcı olurmusunuz. özel mesajla irtibata gecmenizi rica ediyorum

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
MErhaba arkadaşlar ikidir ****** bölümüne mail atıyorum. Üst taraftaki kırmızı alanlara aylık reklamları ne kadar. şu siteme ilan vermek istiyorum diyorum. Hiç kimse mesaj atmıyor. Bana bu konuda yardımcı olurmusunuz. özel mesajla irtibata gecmenizi rica ediyorum

Bu konuda ilgili operatörümüz kesinlikle cevapsız bırakmayacağını bildiğinden cevapsız kalan mesajınızın büyük ihtimalle teknik bir sorundan kaynaklandığını ya da mail hesabınızdaki "BulkMail" kutunuza mailin gelmiş olabilme ihtimalini düşünerek kontrol edip etmediğinizi sormak istiyorum?

Siba1453

🏅Acemi Tasarımcı🏅
merhaba

toplam size 3 kere mail yolladım. iki tanesi mail. birinde gmaille yazzdum öbüründe hotmaille yazdım. son olanda site üzerinden reklam vermek istiyorum seneceğine tıklayıp 3 kez yolladım. ilk mailimi kurban bayramına girerken yolladım. teknik hata vardır dedim bekledim 3 hafta sonra bir mail attım gmaille gene gelmedi. sonra hotmail adresimden attım gene gelmedi. bende forumdan atayım dedim. cevap verdiğiniz için teşekkür ederim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...