Neler yeni

Sitelerimi Değerlendirirseniz Memnun Olurum...

omer_irfan

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Merhaba, yapmış olduğum siteler hakkında yorumlarınızı bekliyorum. Programlamaları PHP ile kendim yaptım hepsinin kontrol panelleri var vetüm içeriği kontrol edebiliyorlar, hazır olarak sadece flash slayt var.

Yorumlarınız sayesinde inşallah daha iyi olacak, sadece tasarım dışında şu sayfa şöyle olabilirdi, bu eklenmeliydi veya eklenebilirdi tüm yorumlarınızı bekliyorum...

1. kiziloglumobilya.com
2.jpg

--------------------------------------------------------------------------

2. tanismermer.com
3.jpg

4.jpg

--------------------------------------------------------------------------

3. aycanahsap.com
1.jpg

zzx

🏅Acemi Tasarımcı🏅
3 siteyide inceledim sonuç begenmedim çok fazla boğuklar sadeleştir siteleri

fareliadam

🌟Usta Tasarımcı🌟
beyaz arkaplan üzerine yoğunlaşmalısın.

Owerless

🌱Yeni Üye🌱
arkadaşım sitelerini hep tablolu tasarım yapmışsın ve çok fazla koyu renk var biraz daha açık renklere yer ver sitende ve divler le çalış

omer_irfan

🏅Acemi Tasarımcı🏅
teşekkürler, bende tablolu tasarımın dezavantajlarını çok yaşıyorum en kısa zamanda div çalışmaları yapacağım... Renkler konusunda hep bir çelişki içinde kalıyorum, zıt renklerin hoş görünüşünü seviyorum ama uygulamaya gelince pek yapamıyorum

pozitif reklam

🌱Yeni Üye🌱
hocam rica etsem aycanahsap.com panelini (tasarımını) link olarak atabilirmisiniz.

Murat VARDAR

👑Efsanevi Grafiker👑
bol bol araştırma ile daha farklı tasarımlara yönelmelisiniz,

jachn_07

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.yasinnur.com
Yazılım konusunda yeterli olduğun açık, yani kurumsal bir site için gayet yeterli. Tavsiyem şu olabilir sana; tasarımlarını değiştir. Header - top - footer gibi bolumlemelere git. Sayfalamaları headerde bulundur. Tasarımı sadeleştir. Css konusunda daha iyi bir şeyler çıkartırsan mükemmel şeyler çıkabilir. İlk yaptığım php çalışmama çok benzettim kendimle kıyasladım. Nacizane tavsiyelerimdir bunlar. Soft renkleri ana renklerin olarak kullan. Beyaz gri turkuaz gibi. Başarılarının devamını beklerim. Ancak şuan ki halleri bile bence hiç azırganılacak durumda değil. Eline sağlık.

omer_irfan

🏅Acemi Tasarımcı🏅
çok teşekkürler, sayfalamaları headerda bulundur derken nasıl anlayamadım, biraz açabilirsek benim için iyi olacak.

kontrol paneli görünüşünü değiştirdim, divlerle çalışma yaptım şuamkini daha çok sevdim divlerde hoşuma gitmeye başladı...

5.png

6.jpg

7.jpg