logoya bir şey diyemem ama amblem araklama olmuş. stock orange man yazdığınızda tram değerlerinin dahi aynı olduğu yüzlerce orrange man ikonundan biri.
Amblem sadece genelin parçası doğrudur.. oradan esinlenildi ama bunu ben yaptım demedim dememde.. o sadece sornadan eklendi konuyla ilintisi olduğu için lisanslama çalışmaları da devam etmekte bu arada.. patentleniyor
yanlız snei bir önceki seferde de ikaz ettim ama sanırım anmakta güçlük çekiyorsun yada sen görmek istediğin şekilde olaylara bakıyorsun. Yani objektif değil tek taraflı değerlendirebiliyorsun. Bu konuda geçmiş bir konuda yine ikaz ettiğimi biliyorum ama sen bunu anlamamışsın henüz bunu fark ettim.
Kusur bulup bunu eleştiriyorsun eleştiri resmin geneline yapılır. tek tarafına değil. Bizim burada sorumuz geneli nasıl olmuş ? uygun mudur iş için vs bu tür değerleri ile bakılarak değerlendirilmeli oysaki sen her seferinde bir kulp bulup onun üzerine yorum yapabiliyorsun . Bu da senin bu konularda başarısız bir tasarımcı olduğunu gösterir mahiyettedir. Yada en azından bunu sen böyle hissettirmektesin.
Sana tavsiyem olayları eleştirel değil yapıcı fikirler katarak önerilerde bulunmandır. Sadece tek tarafa bakılarak da "eleştirmen" de olunmaz.. Bir konuda çok fikir sahibiymiş gibi de gözükmek o şeyi iyi bildiğini göstermez onun için olayları değerlendirmedeki ustalığını sanatınada yansıtmayı bilmelsin. Bunlar sadece bir fikir ve nacizane görüşlerim,önerilerim dir.
Başarılar Dilerim Yılmaz DURU