Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

siz hangisini seçerdiniz?

baranbeyy

🌟Usta Tasarımcı🌟
layerleri acik psd ollarak nasıl gönderebilirim sana? rar yapsam bile buyuk oluyo mail olarak gitmez baska yolu varsa söyle gönderim sana gör sıfırdan mı yapılmıs yoksa tasarlanan logoları bana gelen bir firmaya uydurdum

mac g4 kullanicisi olarak aliskin olmadigim yeni aldigim pc laptop icerisinde kurulu olan photoshop elements9 ile sıkıntı ceke ceke mi yaptim görürsün!

ilk mesajimda belirttim renkler ve fontlarda oynama yapilacaktir diye, 13,14 tane secenek var hepsiyle ugrasmak yerine, değerli(!) önerinizle bir veya 2-3 tanesini secip onların üzerinde yogunlasacaktım kullanması beni sinir eden bu elementsle.

Birincisi illaki bu logonun psd leri sende vardır. Çizdiysen eğer.
ikincisi bir logo photoshop ta nasıl çizilir pekte anlamış değilim. Ha çizilir ama ne kadar kullanışlı olur orada takıldım.

Neyse kimseyi inandırmak gibi bi gayenizin olmadğını biliyorum. Bu konuyuda fazla uzatmak istemiyorum. Çalışma hayatınızda başarılar dilerim.

Ugurkan83

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Birincisi illaki bu logonun psd leri sende vardır. Çizdiysen eğer.
ikincisi bir logo photoshop ta nasıl çizilir pekte anlamış değilim. Ha çizilir ama ne kadar kullanışlı olur orada takıldım.

Neyse kimseyi inandırmak gibi bi gayenizin olmadğını biliyorum. Bu konuyuda fazla uzatmak istemiyorum. Çalışma hayatınızda başarılar dilerim.

can sıkıntısından baska bisey degilsiniz.. o kadar emin konustun ki ilk mesajinda baska logoları firmaya uyarladigim konusunda.. o tutmadı, simdi potoshopta cizilmesinin kullanıslı olup olmadigina mı geldik! yapıcı olun, yıkıcılık kimseye bisey kazandırmaz.. insanları bu kadar kolay karalamayın. bende başarılar dilerim çalışma hayatınızda.

baranbeyy

🌟Usta Tasarımcı🌟
artık sizi vicdanınız işe başbaşa bırakmaktan başka çarem kalmadı. vicdanınız acaba bu konuya ne diyor merak ediyorum. :)

Ugurkan83

🏅Acemi Tasarımcı🏅
artık sizi vicdanınız işe başbaşa bırakmaktan başka çarem kalmadı. vicdanınız acaba bu konuya ne diyor merak ediyorum. :)

vicdanım gayet rahat.. lafın geldiği yer boş diyor NOKTA
bos muhabbete gerek yok ALlah yolunu açık etsin.

mckoc

🏅Acemi Tasarımcı🏅
henüz çalışmalarda bir orjinallik göremedim ben hiçbirisini seçmezdim. Biraz daha çalışmaya devam

Ugurkan83

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ilk görselden ayrı 2 tane daha görsel paylaşmıştım onlara da bir göz atın isterseniz ;)

Roocaster

🌱Yeni Üye🌱
iyi bir logo gölgeli olmaz ayrıca psd olmaz vector olur ve son olarak bu kadar hazır şablon kullaırsan hep aynı yerde kalacaksın sadece bir öneri

Ugurkan83

🏅Acemi Tasarımcı🏅
o gölgeler sunum için yapılmıştır, bunun farkında değilsen sen bayaaa bi geride kalmışsın!
hazır şablon olup olmadığını anlaman icin ilk yapılan yorumlara göz at ondan sonra eleştir.

plenty

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
simdilik böyle kaba taslak biseyler hazırladım.. iclerinden birini seçip, gerekli düzenlemeler, süslemer, gölgeler vs. yapılacaktır..

QGOxb.jpg

Ben en çok 4'ü beğendim..

Ugurkan83

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Ben en çok 4'ü beğendim..

4 uzak ara önde gidiyor ama ondan sonra paylaştığım 2 görsel daha var onlar alt tarafta kaldigi icin coğu kişi onları görmüyor :) onlara da bi bakın isterseniz belki fikriniz değişir ;)

plenty

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
4 uzak ara önde gidiyor ama ondan sonra paylaştığım 2 görsel daha var onlar alt tarafta kaldigi icin coğu kişi onları görmüyor :) onlara da bi bakın isterseniz belki fikriniz değişir ;)

Gördüm şimdi ama ben 4 diyorum yinede ama üzerinde oynamak lazım.
Arkadaşın dediği gibi, renkler çok keskin ve biraz da boyut katarsan çok daha güzel duracaktır bence.
Kolay gelsin.