Neler yeni

Siz ne yapıyorsunuz ?

mecityilmaz

🌟Usta Tasarımcı🌟
Merhaba arkadaşlar ,

İş yerinde sizden örn : broşür hazırla ama 5-6 tane hazırla dediklerinde ne yapıyorsunuz ? 1 tane çok iyi yapıp devamına pek uğraşmıyormusunuz yoksa cidden 5-6 tane tasarımı oturup kafa patlatarak yapıyormusunuz ? Bunu çok merak ediyorum acaba yanlış bi yol mu izliyorum diye. Fikirlerinizi söylerseniz çok sevinirim.

BlackShadow

🏅Acemi Tasarımcı🏅
5-6 tane yapmam. Her tasarım ayrı bir emek, ayrı bir vakit kaybı. Müşterinin kafasında oluşan fikirler doğrultusunda güzel ve farklı konseptlerde 3 adet tasarımı yapar, birini beğendiririm. Sizden sürekli farklı farklı tasarımlar isteyen müşteri ya fikrinizi çalıp başka bir tasarımcıya benzerini yaptıracaktır, ya da beleşin peşindedir, hiç uğraşmayın derim. Ha, 5-6 adet tasarımı sizden patronunuz istiyorsa; 3 kuruş maaş veriyor diye emir eri olacak değilsiniz burada tasarımcı olan sizsiniz unutmayın.

vivalavidaa

🏅Acemi Tasarımcı🏅
5-6 tasarım isteyen müşteri ya da patronla hiç karşılaşmadım. Evet, bu olmamış başka bir tane ama tamamen bundan bağımsız deneyelim dendi ama 5-6 nedir? Zaten her biri için ayrı bir konsantrasyon ve zaman gerekiyor. Bir tane yapılır olmazsa üstünden müşteri istekleri doğrultusunda düzenlemeler yapılarak bir yol çizilir. Çocuk oyuncağı mı bu? Müşteri yönlendirilebilir, patron da aynı şekilde, işi üretecek olan sizsiniz.

tarkanozdemir

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.facebook.com
5-6 çalışma isteyen kişi, işveren bu işi bilmiyordur denektir. Onun yerine ne istediğini söyleme becerisini gösterebilse daha verimli olacaktır. Zaten bu tip insanlar genellikle ne istediğini bilmedikleri için, siz bir takım çalışmalar yapın, onun içinden bir tanesini seçelim derler...

xterranova

🌱Yeni Üye🌱
Sabır....

Ben buna çoktan razıyım. Eğer kafa patlatıp, özen göstererek yaptığınız 5-6 tane tasarım varsa müşteri bunlardan birini mutlaka beğenir (belki bir iki ufak değişiklikle). Benim korkum işi bilmeden, düşünmeden, araştırmadan bizlerdenden iş isteyenlerdir. Yaptığınız işin üzerinden sizden devamlı değişiklik yapmanızı isteyen ve "sekreterim dediki", "karım beğenmedi", "damadım bu işi bilmediğinizi düşünüyor" diyerek sizi çıltırtanlar gelmediği müddetce şükretmesini bilin:)