Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Biraz umut, bi nebzede olsa hayata tutunmaya çalışmak bence, ben sadece görüntüyü sordum bunun resim ya da fotoğraf olması neyi değiştirecek anlamadım yanlış anlama merak ettiğim için sordum. Saygılar...
Biraz umut, bi nebzede olsa hayata tutunmaya çalışmak bence, ben sadece görüntüyü sordum bunun resim ya da fotoğraf olması neyi değiştirecek anlamadım yanlış anlama merak ettiğim için sordum. Saygılar...
Öncelikle Resim elle çizilir; fotoğraf makine ile çekilir arasındaki en büyük fark bu:wink:
Fotoğrafdaki yoruma gelince bence hayata herşeye ragmen gülümsemek gerektiğini anlatıyor bu kare.Bura da sel basmış bir evde objektife el sallayan eller gibi...
Ya da hayatlarından memnun olduklarını anlatan bir kare.
Öncelikle Resim elle çizilir; fotoğraf makine ile çekilir arasındaki en büyük fark bu:wink:
Fotoğrafdaki yoruma gelince bence hayata herşeye ragmen gülümsemek gerektiğini anlatıyor bu kare.Bureda sel basmış bir evde kameraya el sallayan eller gibi...
Ya da hayatlarından memnun olduklarını anlatan bir kare.
Gülümse hadi gülümse bulutlar gitsin Yoksa ben nasıl yenilenirim hadi gülümse Belki şehre bir film gelir Bir güzel orman olur yazılarda İklim değişir akdeniz olur gülümse...
bana bu şarkıyı anımsattı... çok ta severek dinlerim:smile:
Çocuklar hep masumdur ve hayatı da kendileri gibi masum sanıyorlar,herşeyden bir mutluluk,bir eğlence çıkarabiliyorlar.Biz büyükler de,dertlerle boğuşmak yerine,onlardan bile bir mutluluk yaratmalıyız kendimize..işte bu da benim görüşüm..
Çocuklar hep masumdur ve hayatı da kendileri gibi masum sanıyorlar,herşeyden bir mutluluk,bir eğlence çıkarabiliyorlar.Biz büyükler de,dertlerle boğuşmak yerine,onlardan bile bir mutluluk yaratmalıyız kendimize..işte bu da benim görüşüm..
Herkez bu cocukların yüzünde mutluluk gördügünü söylüyor. Ben ise Korku ve çaresizlikği görüyorum. Sizin evinizi su bastığında siz mutlumu olurdunuz? Olsa olsa Bu cocuklar kurtarılmayı beklerken onları kurtarmaya gelenlere el sallıyorlardır.
böğürtlen çiçeği. bizlerle bu güzel kareyi paylaştığın için teşekkürler. İşte hayatın gerçeklerinden olsa gerek bir hayat mücadelesi içerisinde kalmış, iki kardeş yada arkadaş tek kurtuluşları o küçük pencereden bağırarakta olsa seslerini duyurmaya çalışıyorlar.can işte kıymetli...