Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

sizce dereceye girermiydim?

grafitunç

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
arkadaşlar.geçen sene yeni açılan bartın üniversitesi için logo yarışması vardı.katılacaktım ama vazgeçtim kendime güvenemedim.çünkü programlarda eksiğim olduğu kanısındaydım.tasarımlar yaptım ama göndermedim.çalışmaları gördükten sonra çok pişman oldum.keşke gönderseydim.sizde dereceye girermiydim bu çalışmalarla.

logolar.jpg

Benzer konular

Hepyek

👑Efsanevi Grafiker👑
Dereceye girip giremeyeceğini bilmek mümkün değil ama her ne olursa olsun yarışmaya katılmalıydın.

Logoların iyiymiş :D

grafitunç

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
dedim ya çok pişman oldum.en azından sergilenme hakkı kazınırdım.

FlameDance

♾️Grafik Gurusu♾️
yarışmayı kazanan logo güzelmiş... seninkilerde fena değil...eline sağlık...

juvenil

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bende bu sene eskişehir valiliği logo yarışmasına katıldım,dereceye gremedm ama katılmak güzeldi,sana da bi deneym olmuştur bi dhaki sefere grersn artık yarışmalara=D=D

Dilara GENÇYILMAZ

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.dilaragencyilmaz.net
Açıkcası bana göre çalışmalar pek başarılı çalışmalar değil ve dereceye giremezmişsin. Çünkü;

1.Logoyu en hatırlatıcı kılan ve özel yapan ögesi olan amblemlerinin ne olduğu belli olmayan siluetlerden ibaret.

2.Logolarda sadelik önemlidir ve Çalışmalarındaki detaylar bir logoda olması gerekenden çok çok çok daha fazla.

3.Kullandığın font logoyu çok boş göstermiş. Kimi logolarda logotype okunmuyor bile. Ve çoğu logotype'ta espas hataları mevcut.

4.Logoların en önemli unsurlarından biri olan logonun kendi içindeki yerleşiminde hata var kimisi ortalanmamış. Kimi logotypelar yanlış dağıtılmış kimisinde logotype yerleşimi gözü yoruyor .

5.Ve logolarda gözün algısını bozacak kadar fazla büyük boşluklar kullanmışsın. Ve etki kaybettirmişsin..

Yinede emeğine sağlık.

Nihat BAYSAL

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Açıkcası bana göre çalışmalar pek başarılı çalışmalar değil ve dereceye giremezmişsin. Çünkü;

1.Logoyu en hatırlatıcı kılan ve özel yapan ögesi olan amblemlerinin ne olduğu belli olmayan siluetlerden ibaret.

2.Logolarda sadelik önemlidir ve Çalışmalarındaki detaylar bir logoda olması gerekenden çok çok çok daha fazla.

3.Kullandığın font logoyu çok boş göstermiş. Kimi logolarda logotype okunmuyor bile. Ve çoğu logotype'ta espas hataları mevcut.

4.Logoların en önemli unsurlarından biri olan logonun kendi içindeki yerleşiminde hata var kimisi ortalanmamış. Kimi logotypelar yanlış dağıtılmış kimisinde logotype yerleşimi gözü yoruyor .

5.Ve logolarda gözün algısını bozacak kadar fazla büyük boşluklar kullanmışsın. Ve etki kaybettirmişsin..

Yinede emeğine sağlık.

grafitunç bu eleştirileri dikkate almaktan ziyade bence bir kenara not olarak yazmanı tavsiye ederim.Oldukça faydalı noktalara değinilmiş.Bunlara ilave edecek bi şeyim yok benim.

Ne yalan söyleyeyim sizin yaptığınız logolar kazanan logonun yanında çok amatörce.Benim size tavsiyem logo tasarımına başlamadan önce yapacağınız logo ile ilgili bolca örnek inceleyin.Özellikle profesyonel tasarımcıların çalışmalarını incelemenizde yarar var.

sare

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
twitter.com
yarışmaya katılmadığınız iyi olmuş bence:)

grafitunç

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
bende zaten kendime güvenmediğim için katılmadım.çünkü yeni başlamıştım programlara.ayrıca şuan olsa kendi o yarışma 1.kesin olurdum.çünkü o günkü zamanda bilmediklerim şu anki zamanda bildiklerimin ötesi olmuştur.yorumlar için tşk ler.

Nihat BAYSAL

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Ben çok şey öğrendim dersen kendini geliştiremezsin.Her zaman ben pek birşey bilmiyorum diye kendini frenlemelisin.Tabi bunu kendine söyleyeceksin dışarıya değil:) Ben bazen 9 yaşındaki kızımın fikirlerini dahi dikkate alıyorum.İnanın öyle orjinal fikirler veriyorki bazen şaşıyor insan.

grafitunç

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
çok bilmiş gibi konustuğumu sandınız sanırım.ama öyle deil.o zamankı bilgimle şimdiki bilgim arasında fark var demek istedim.herşeyi biliyorum demedim ayrıca.

larana

🏆Pro Tasarımcı🏆
bende zaten kendime güvenmediğim için katılmadım.çünkü yeni başlamıştım programlara.ayrıca şuan olsa kendi o yarışma 1.kesin olurdum.çünkü o günkü zamanda bilmediklerim şu anki zamanda bildiklerimin ötesi olmuştur.yorumlar için tşk ler.

ya iş sadece program bilmekle olmuyor ama. Seçilen logo tam bir üniversiteye yakışacak ağırlıkta ve mantıkta olmuş. Ayrıca bence herhangi bir eğitim öğretim alanına logo yapmak çok zor.