pc de şu an yazdıgın cümleyi okudum bunun için mac imi açmam bile emin ol..bu sınırlı olmaksa keşke cevabınızı okumasaydım bile...''grafik yapacam'' nedemek ayrıca : ) ''yenilikleri severim sınırı zorlarım ''dediğin şey msn e girmek internette takılmak mı yani... senin o yüzden mi pc yani
yanmışız
sınırla bilmemneyle hiç alakası yok pc yada mac kullanmanın...
uzun zaman kullandım yorumum ortada diğer yazan arkadaşların da ortada istemeyen kullanmasın parası olmayan kullanmasın napim..pc de de aynı işler yapılıyor ama farkı konuştuk sadece (merak eden arkadaşlar ve konuyu başlatan arkadaş için) Yanlız senin yazdığın bu cümlede ve başka bir konudan alıntı yapmış olmanı aşağılama olarak alıyorum yada kendi çapınızda sırf cevap vermiş olmak için ve muhtemelen iyi bir mac sahibi olmayınışınızın/olamayışınızın ve aynı zamanda grafiker olmanız (bilmiyorum çalışmalarınızı üniversite okuyup okumadıgınızı yoksa sadece kurs ve hobi mi takılıyorsunuz fln) arasında kalan boşluktan çıkan öfkeniz ile cevap yazmışsınız ama ajanslar da artık genelde mac kullanım durumunu soruyor bilginize... cevap yazarken kişisel hislerinizi yansıtmazsanız sevinirim mac mi pc mi tartışılıyor sadece tecrüben varsa paylaşırsın havadan dolma cümlelerle hiçkimseye faydan olmaz sınırlıyım diyorsan mac kullan sadece graFİK yapıcam diyorsan bilmemneyle olmaz saygılar.
tecrübemin olmadığını nerden çıkardın ?
ben şurdan mezun oldum şöyle şöyle ajanslarda çalıştım bak şuandada şukadar para kazanıyorum tarzında bi adam değilim öncelikle bunu belirtim..böyle bir kasıntıya gerek yok..
ayrıca ben kimseyi aşağılamadım böyle bir kompleksin varsa ötesi berisi beni bağlamaz..
ben sadece bir örnek verdim..örneğimde hedefine cuk oturdu..Mac'inde bir sorun oluşmuş ve 1 yıldır çözememişsin çözemeyeceğini anlayınca onu kullanmamaya karar vermişsin..
Pc'de böyle bir durum yok..sorunlar aynı saat içerisinde çözülür oturup kendiliğinden düzelmesi beklenmez..
Ayrıca ajanslardan bahsetmişsin Mac kullanım durumunu soruyorlar diye..Şunu belirtmek isterim çalıştığım Ajanslara şahsi nazım geçiyor ben Mac kullanmam bana Pc alın diye..
tutup başka bir siteden örnek vermedim yine burdan senin mac'i övdüğün siteden yine senin sorununu belirttiğin bir örnek verdim..
''parası olmayan kullanmasın napim.''iyi bir mac sahibi olmayınışınızın/olamayışınızın''bilmiyorum çalışmalarınızı üniversite okuyup okumadıgınızı'' gibi cümleler kullanmışsın..paramda var ünw.de okudum ben falanım filanım cinsini hissettiren..tahsil cehaleti alır eşeklik baki kalır diye buna derim ben..
saygılar