Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Sizce Hangi Kapak Seçilir

frp

🏅Acemi Tasarımcı🏅
3. calışmayı da begendim ama bana göre kesinlikle 2. calışma..tam bir kapak tasarımı ve renk uyumu font yerleştirme bakımından en iyi hatlara sahip..

ozy

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
8 yıllık deneyime sahip biri olarak 3.yü beğendim. Çünkü diğerleri bana standart kitap kapaklarını andırdı. Ama 3. farklı geldi.

grafwomen

🌱Yeni Üye🌱
1. çalışma iyi olmuş fakat resim biraz daha sola kaymalı diye düşünüyorum

freediz

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
arkadaşım ellerine sağlık ama ben bu kapaklarda bi tasarım göremedim şiirlerin içeriğini yansıtan birşeyler olabilirdi belki eline sağlık

passenger

🌱Yeni Üye🌱
2. tasarım hoş sadece içeriye koymuş olduğun fotoğraf değişse daha iyi olurdu

matbaaci

🌱Yeni Üye🌱
3. kapak seçilmiş olmasına rağmen 2, kitap bence daha oturmuş bir tasarıma sahip. S harfi ile ilgili görüşlere katılıyorum. 1, kapakta fotoğraf biraz daha solda olmalıydı. 3, kapakta güzel olmasına rağmen ben 2, kapağı tek geçerim,tabiki ufak bazı rütuşlarla. emeğine, ellerine sağlık

byimaj

🌟Usta Tasarımcı🌟
bence baskısını düşünecek olursa 2. kapak, 1. ve 3. kapaktaki resimler burda görüldüğü gibi çıkacağını zannetmiyorum. ama 2. baskıdada hoş durur.

...:::BYİMAJ:::...

mgrafik

🌟Usta Tasarımcı🌟
3. çalışma okeydir bence ama kırmızı yerine başka bir renk olsa daha ağır durur kanaatindeyim emeğine sağlık

Engin BÜTÜN

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.ruzgarajans.com
3.çalışma gayet gösterişli renkleriyle tam uyumlu çok güzel bir kapak olmuş. Ancak şairimizin baş kısmını kesmişsin tam gösterirsen daha güzel olabileceği kanısındayım eline sağlık.

yarenay

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ben 2. çalışma diyorum. ve gerçekten hangisi seçilecek merakla bekliyorum...

burakonder

🌱Yeni Üye🌱
yorum yapmak haddimize değil ama bana sorarsan ikincisi daha hoş.. tabii "safahat" yazısında kullandığın fontu biraz daha nasıl desem hattat çalışması gibi gösterirsen bence daha hoş olacaktır.

olumlu

🌱Yeni Üye🌱
3. daha iyi olur gibi, beğenme nedenim ise Akifin kapaktaki resminin dolu dolu olması sanki kitabın içeriğini ortaya koyuyor gibi...

berguvan

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
1. Çalışman daha güzel duruyor ama Mehmed Akif'in resmiyle biraz daha oynamak gerekiyor sanki...