Grafik tasarım sitesi için yapmış olduğum logo çalışması.
grafik08 🌱Yeni Üye🌱 Katılım 29 Ağu 2011 Mesajlar 10 Tepkime puanı 0 31 Ağu 2011 #1 Grafik tasarım sitesi için yapmış olduğum logo çalışması.
seventh 🏆Pro Tasarımcı🏆 Katılım 26 Nis 2011 Mesajlar 845 Tepkime puanı 16 31 Ağu 2011 #2 bence hoş duruyor emeğinize sağlık
V vosken 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 17 Ağu 2011 Mesajlar 41 Tepkime puanı 0 31 Ağu 2011 #3 bana pek etkili ilgi çekici gelmedi. başka fikirler gerekli gibi geliyor bana.
grafik08 🌱Yeni Üye🌱 Katılım 29 Ağu 2011 Mesajlar 10 Tepkime puanı 0 31 Ağu 2011 #4 seventh' Alıntı: bence hoş duruyor emeğinize sağlık Genişletmek için tıkla ... Yorum için teşekkür ederim. vosken' Alıntı: bana pek etkili ilgi çekici gelmedi. başka fikirler gerekli gibi geliyor bana. Genişletmek için tıkla ... Evet farklı taslaklar hazırlıyorum. Bu olabilir diye düşünmüştüm. Teşekkürler
seventh' Alıntı: bence hoş duruyor emeğinize sağlık Genişletmek için tıkla ... Yorum için teşekkür ederim. vosken' Alıntı: bana pek etkili ilgi çekici gelmedi. başka fikirler gerekli gibi geliyor bana. Genişletmek için tıkla ... Evet farklı taslaklar hazırlıyorum. Bu olabilir diye düşünmüştüm. Teşekkürler
zkntrkkn06 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 2 Ağu 2011 Mesajlar 81 Tepkime puanı 1 7 Eyl 2011 #6 dikkat eçısından pek de çekici değil..
HAWAI 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 28 Ağu 2010 Mesajlar 75 Tepkime puanı 1 7 Eyl 2011 #7 en baştaki a harfi amblemi ötekilerden bağımsız hoş durmuyor. A harfini silersen daha iyi olur.
hayalnehri 🌱Yeni Üye🌱 Katılım 18 Ağu 2007 Mesajlar 6 Tepkime puanı 0 7 Eyl 2011 #8 hangi proğramda yaptıgını ve nasıl yaptıgını anlatırmısın ?
grafik08 🌱Yeni Üye🌱 Katılım 29 Ağu 2011 Mesajlar 10 Tepkime puanı 0 7 Eyl 2011 #9 sumeyra14' Alıntı: bnce güzel olmuş Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler. zkntrkkn06' Alıntı: dikkat eçısından pek de çekici değil.. Genişletmek için tıkla ... Haklısınız sonuçta basit bir site olmayacak giren kişiyi etkilemesi gerekir. HAWAI' Alıntı: en baştaki a harfi amblemi ötekilerden bağımsız hoş durmuyor. A harfini silersen daha iyi olur. Genişletmek için tıkla ... "a" yı kaldırsam mı diye düşündüm. Sadece "caser" kalabilir sonuçta logo olacak. Teşekkürler. hayalnehri' Alıntı: hangi proğramda yaptıgını ve nasıl yaptıgını anlatırmısın ? Genişletmek için tıkla ... Photoshop ile yaptım. Grafik tasarım bölümü okumadım, derste almadım. Nasıl anlatsam başladın mı sonu geliyor aslında. Bu da hazırladığım taslaklardan biri; Bu olabilir sanırım. Sizce?
sumeyra14' Alıntı: bnce güzel olmuş Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler. zkntrkkn06' Alıntı: dikkat eçısından pek de çekici değil.. Genişletmek için tıkla ... Haklısınız sonuçta basit bir site olmayacak giren kişiyi etkilemesi gerekir. HAWAI' Alıntı: en baştaki a harfi amblemi ötekilerden bağımsız hoş durmuyor. A harfini silersen daha iyi olur. Genişletmek için tıkla ... "a" yı kaldırsam mı diye düşündüm. Sadece "caser" kalabilir sonuçta logo olacak. Teşekkürler. hayalnehri' Alıntı: hangi proğramda yaptıgını ve nasıl yaptıgını anlatırmısın ? Genişletmek için tıkla ... Photoshop ile yaptım. Grafik tasarım bölümü okumadım, derste almadım. Nasıl anlatsam başladın mı sonu geliyor aslında. Bu da hazırladığım taslaklardan biri; Bu olabilir sanırım. Sizce?
recepuncu 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 8 Mar 2008 Mesajlar 97 Tepkime puanı 0 Yaş 39 7 Eyl 2011 #10 son çalışmanda a harfinin iki yanındaki çizgilerle sadece A harfi yapsan ve altında yine acaser tasarım yazsa daha orjinal olur gibi geliyo bana
son çalışmanda a harfinin iki yanındaki çizgilerle sadece A harfi yapsan ve altında yine acaser tasarım yazsa daha orjinal olur gibi geliyo bana
grafik08 🌱Yeni Üye🌱 Katılım 29 Ağu 2011 Mesajlar 10 Tepkime puanı 0 7 Eyl 2011 #11 recepuncu' Alıntı: son çalışmanda a harfinin iki yanındaki çizgilerle sadece A harfi yapsan ve altında yine acaser tasarım yazsa daha orjinal olur gibi geliyo bana Genişletmek için tıkla ... Evet dediğiniz gibi denerim. Daha iyi olabilir. Yorumunuz için teşekkür ederim.
recepuncu' Alıntı: son çalışmanda a harfinin iki yanındaki çizgilerle sadece A harfi yapsan ve altında yine acaser tasarım yazsa daha orjinal olur gibi geliyo bana Genişletmek için tıkla ... Evet dediğiniz gibi denerim. Daha iyi olabilir. Yorumunuz için teşekkür ederim.