Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Sizin tepkiniz ne olurdu?

GRAFİMERVE

♾️Grafik Gurusu♾️
hiç tepki vermezdim ama tam önümde bekliyo olursa lafı batırırdım sessizce ne derdim bilmyorum genelde içimden gerizekalı derim:D ama:D

...grafixo...

🏆Pro Tasarımcı🏆
Klasik tepki: "Sıraya geç kardeşim." tabiki bu ilk uyarım olur ama dinlemezse,;(
Postmodern tepki: "Sırana geç lan ayı!" sonrasını bilemiyom:D

melek ata

🌟Usta Tasarımcı🌟
tanıdık göz doktoru var muayene olmak istermisiniz derdim asla bu tür konularda sesiz kalamam:D

ADAMINbiri

🌟Usta Tasarımcı🌟
Sessiz Çoğunluk Tepkisi: Başka yöne bakarak "lay lay lom fiyuvvv niri niri nomm" diye şarkı söylerdim...

Sürü Psikolojisi Tepkisi: "Kesin bu anarşik abi, allahını seven vursun" derdim...

Ben neyim, Ben kimim ci Tepkisi: "Boşverelim arkadaşlar bulunduğumuz sırayı bulamıyanlarda var" derdim...

Milliyetçi Tepki: "ŞŞŞŞttt Devletin milletiyle bölünmez bütünlüğüne nanik mi yapıyorsun ulan" derdim...

Devrimci Tepkisi: "Yoldaşlar işte pratikdede somutlaştığı üzere, bu tip emperyalistler, küçük burjuvalar her yerde, her platformda bizim gibi işçinin, yoksulun, köylünün kısacası ezilen tüm dünya insanlarının önüne geçip hakkımızı yiyorlar, Safları sıklaştıralım. Sıramıza faşist girmiş vurun yoldaşlar vurun" derdim..

Hepyek

👑Efsanevi Grafiker👑
Devrimci Tepkisi: "Yoldaşlar işte pratikdede somutlaştığı üzere, bu tip emperyalistler, küçük burjuvalar her yerde, her platformda bizim gibi işçinin, yoksulun, köylünün kısacası ezilen tüm dünya insanlarının önüne geçip hakkımızı yiyorlar, Safları sıklaştıralım. Sıramıza faşist girmiş vurun yoldaşlar vurun" derdim..

:artipuan:

ahmetorcan

Acemi Tasarımcı
aslında burada yer verilmemiş bir tepki daha var. şimdi kafanızda canlandırın;
Sükutun altın olduğuna inanan tepki: kollar iki tarafa açılır, gözler yukarıya bakar, baş sağa sola seri şekilde döndürülür, tabi unutmadan dudaklarla yapılan "cık cık cık" sesleri.
yine de harika bir paylaşım

by_tore

🌱Yeni Üye🌱
Devrimci tepki: "Altyapı sorunları çözülmeden halkımız sıraya geçmez. Devrim olunca herkes hizaya gelecek."

The_End

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Sürrealist tepki: "Sallandıracaksın bunlardan ikisini Kızılay'da bak bir daha yapabiliyorlar mı?"
dierek içimdeki o canavarı belli ederdim :D:D:D

vizyon222

🌟Usta Tasarımcı🌟
Sürrealist tepki: "Sallandıracaksın bunlardan ikisini Kızılay'da bak bir daha yapabiliyorlar mı?"
bence bu... salladıracan bak yapıorlarmı bidaha :D:D:D:D

Tollyver

🏆Pro Tasarımcı🏆
- Birader, biz burda otobüs mü beklemiyoruzda önümüze geçiyorsun?.. Adam ol ve arkaya geç.. bu kadar insanın ahını almak mı, yumruğumu yemek mi, yoksa adam olman mı!! Karar ver hemen..

alın size tepki.. :D

burcuozenxx

🏆Pro Tasarımcı🏆
Realist tepki: "Sıra var." Tabiki bununla kalmaz:)

el_chancho

♾️Grafik Gurusu♾️
tepki vermezdim :D o kendisinin ayıbıdır muhatap olmaya bile değmez konusmaya hatta bakmaya bile gerek duymam :D:D:D... eğer ki sonradan gelip birinin önüne gececek kadar cüretkarsa siz laf söyleseniz bile anlamaz :D:D:D:D birsey ifade etmez

ben hangisindenim aceba:D:D:D:D:D:D:D

kesinlikle o yuzden hayatımda 2 yere gitmekten nefret ederim...bir devlet daireleri iki pazara :D:D

aysesevinc

🌱Yeni Üye🌱
sıraya geçermisiniz 'lanet olsun içimdeki şu insan sevgisine':D:D

Ali Emre

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
gncart.com
Kaderci tepki: "İki dakika fazla beklesek kıyamet mi kopar? Kısmetse hepimizin işi görülür."

sedat17

🏆Pro Tasarımcı🏆
Postmodern tepki: "Sırana geç lan ayı!" derdim dedimde :D ama benden küçüktü çoçuktu daha :d o yzuden iri yarı ise geç abi geç sorun deil ;)

sibel_b

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Kusura bakmayın ama haksızlığa hiç gelemen, ben saatlerce bekliycem sonrada bi uyanık gelik öne geçicek... pardon sıra var görmüyor musunuz, biz boşuna mı bekliyoruz!!! derdim :/