Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

skyy yapı logo yardım lütfennn

melekru

🌟Usta Tasarımcı🌟
melekru merhabalar, yardıma ihtiyaç var sanırım sana birkaç sorum olacak.
1-amblem de imaj gerekli mi?
2- logotype üzerine çalışsan firma sana karşı mı çıkar?
3-skky ve sky okunuş olarak aynı olduğundan pek algılama sorunu yaşamayacak ama şu var firma bu isme ne kadar yatkın... bunun araştırmasını yapmak lazım.
4- amblem yapılmadan firma ile ilgili bilgiler almalısın.
bence almadığın için yapı ve otomotiv farklı yerlerde rol oynuyor...
bendeden sana tavsiye logotype uğraşına geç trapez çizgilerden ve dik motiflerden kurtul biraz daha ferah ve çizgiler kullan
firma ismi sky ama sen bina üzerine yoğunlaşmış durumdasın. bence ismi de ön plana atmalısın.
yani elmayı armuttan ayrıman lazım...
renk scalanı da geniş tut kırmızı, siyah sky kelimesi içinde yer almıyor... amblem seçimlerine gelince etki yaratan bir amblem göremedim (şahsi fikrim)
kolay gelsin iyi çalışmalar.

merhaba,firmanın ismi ortakların baş harflerinden oluşuyor.s-k-y olarak ingilizce bir anlam çıktığı için,gökyüzü anlamında anlaşılmaması için bi y harfi daha eklemişler. ve firma çoğunlukla 1+1 ve 2+1 evler yapıyorlar.bu sektör üzerinde yoğunlaşmışlar.kendileri s-k-y harflerinden bi çalışma yapılabileceğini belirttiler.
bu yüzden de harfkere yoğunlaştım.bu skyy ismi mecburi bir isimmiş yani Operadevil69. açıklayıcı oldumsa ne mutlu.
önerilerinizi dikkate alıyorum.
teşekkür ederim

Operadevil69

Kreatif direktör
⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.instagram.com
merhaba,firmanın ismi ortakların baş harflerinden oluşuyor.s-k-y olarak ingilizce bir anlam çıktığı için,gökyüzü anlamında anlaşılmaması için bi y harfi daha eklemişler. ve firma çoğunlukla 1+1 ve 2+1 evler yapıyorlar.bu sektör üzerinde yoğunlaşmışlar.kendileri s-k-y harflerinden bi çalışma yapılabileceğini belirttiler.
bu yüzden de harfkere yoğunlaştım.bu skyy ismi mecburi bir isimmiş yani Operadevil69. açıklayıcı oldumsa ne mutlu.
önerilerinizi dikkate alıyorum.
teşekkür ederim
Açıklayıcı değil o yüzden yapılan iş askıda kalıyor. bana yazdığını zaten çalışmanın alt metninde okudum...
Ajansınıza gelen bir müşteriye durumu izah ettiniz mi?
Art directör,sanat yönetmeni, kreatif direktör, müşteri temsilcisi varmıdır. Bu işlerle patronlarınız mı ilgileniyor.
bu tür girişimleri kendileri çözmeye çalışırsa para gelsin adına hep anlamsız işler çıkar sözüm sana değil tüm ajans ve tasarımcılara...
Sana kolay gelsin iyi çalışmalar.

melekru

🌟Usta Tasarımcı🌟
skysiteiy7.jpg

warwin

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
3.turuncu yazılı olan güzel üst tarafında yapı alttaki yazı da genel bir tanıma hitap ediyor.4.cüde güzel ancak her 3.ye gelemez tasarım konusuna bağlılık açısından.

melekru

🌟Usta Tasarımcı🌟
3.turuncu yazılı olan güzel üst tarafında yapı alttaki yazı da genel bir tanıma hitap ediyor.4.cüde güzel ancak her 3.ye gelemez tasarım konusuna bağlılık açısından.

teşekkür ederim warwin,
bu arada ajans bilgisi doğrultusunda sorun çıkabilirlik açısından sky olan amblemlere bir y harfi daha ekledim çalışmalara da .

skyylogolarcopykq0.jpg

bu çalışmalar içinden seçilecek olsa hangi 3 çalışmayı seçersiniz?

Operadevil69

Kreatif direktör
⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.instagram.com
aranan amblem bulundu...

Merhaba amblemlerinin içinde en formu değişik ve boyutlu olanı 2. olanı sarı renkli olan ama onun font zenginliği, tilt kullanılması ve espas aralıkları yüzünden amblem fontla eşdeğer durmuyor açıkcası onun üzerine yoğunlaşırsan çok iyi iş çıkacak birde düzenleme hep aynı solda imaj sağda yazı farklılık yaratmalısın.
Mesela KC grup duruşu nizamı ve intizamı çok farklı... daha iyiye ulaşacaksın. Sana kolay gelsin başarılar... :>

melekru

🌟Usta Tasarımcı🌟
Merhaba amblemlerinin içinde en formu değişik ve boyutlu olanı 2. olanı sarı renkli olan ama onun font zenginliği, tilt kullanılması ve espas aralıkları yüzünden amblem fontla eşdeğer durmuyor açıkcası onun üzerine yoğunlaşırsan çok iyi iş çıkacak birde düzenleme hep aynı solda imaj sağda yazı farklılık yaratmalısın.
Mesela KC grup duruşu nizamı ve intizamı çok farklı... daha iyiye ulaşacaksın. Sana kolay gelsin başarılar... :>

teşekkür ederim Operadevil69 yorumun için.
ama hangi 3 çalışma demiştim.:)

Yasemin

Belgisiz Sıfat
👑Efsanevi Grafiker👑
2,çalışma güzel olmuş ama renklerini degiştir derim ben