Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Soğutmacı için dergi reklamı

seruvenist

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.yusufipek.com
Firma mekana göre buz dolapları tasarlamakta. yani hazır kalıp dolapları yok. onun için yaptığım reklamda yaptığı dolapları kullanmak yerine yaptığı işin özünü vurgulamayı tercih ettim. çok başarılı bir reklam değil biliyorum ama yayınlanacağı mecraya göre yeterli olduğunu düşünüyorum.

not: çalışmadaki görsel hazır bir fotoğraf değildir. buz zemini kendim parça praça oluşturdum.

senkardergireklamiju7.jpg

Hande DEMİR

♾️Grafik Gurusu♾️
bence çok başarılı bir çalışma olmuş.
renk seçiminde harika.
eline sağlık.

seruvenist

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.yusufipek.com
bence çok başarılı bir çalışma olmuş.
renk seçiminde harika.
eline sağlık.

Teşekkür ederim hande. ben tasarım açısından demedim aslında reklamın iletişim yönlendirme boyutu açısından pek beğenmemiştim. Ama şirket hakkında fazla birşey bilmeden araştırma yapmadanda pek iyi bir fikir çıkmıyor:)

ZUCKER

♾️Grafik Gurusu♾️
başarılısın gerçekten...çok hoş olmuş...çalışmalarını takibediyorum...:)

kutsreklams

🌱Yeni Üye🌱
dostum güzel olmuş. nerde tasarladın+ buzlara elmanın yansımasını yapsaydın daha perfect olur

grafiks

🏅Acemi Tasarımcı🏅
emeğine sağlık güzel olmuş

vizyon222

🌟Usta Tasarımcı🌟
güzel başarılı bi çalışma olmuş... eline sağlık...

alptekin82

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Tasarim güzel olmus eline saglik. Fakat fikir tarafini biraz daha irdelesek olurmu? Biraz duz mantik olmus gibi. Nedersin??

seruvenist

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.yusufipek.com
Tasarim güzel olmus eline saglik. Fakat fikir tarafini biraz daha irdelesek olurmu? Biraz duz mantik olmus gibi. Nedersin??

fikir konusunda katılıyorum. biraz değil baya bir düz mantık. dediğim gibi firmayı inceleme daha doğrusu hedef kitlesini inceleme gibi bir zamanım yoktu. dolayısıyla firmanın yaptığı işin temeline odaklandım. işi nedir soğutmak ne için soğutulur bir ürünü korumak için. ürünün nesini korursun tazeliğini. işte kısıtlı imkanlardan dolayı ancak bu mantıkla yola çıkabildim. ama bu bahanemi aslında değil.

elkor84

🏆Pro Tasarımcı🏆
çok hoş bir çalışma olmuş serüvenist.eline sağlık.

cihanuludas

🌱Yeni Üye🌱
ya yusuf bey güzel çalışmalar sabahtan beri sizin tüm çalışmalarınızı inceledim hepsi güzel bizede yapsanız güzel bir çalışma

seruvenist

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.yusufipek.com
ya yusuf bey güzel çalışmalar sabahtan beri sizin tüm çalışmalarınızı inceledim hepsi güzel bizede yapsanız güzel bir çalışma

lütfen cihan abi yapmadığımı söyleyemezsin:) yapıyorum ama hep sizin yönetimden geri dönüyor. nasıl yapacaz bu işi. şu ipleri sizin elinize bir verseler biz senle anlaşacazda. ipleri vermiyorlar abi:)