Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Solmaz Elektrik Logo Çalışması

Nihat BAYSAL

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Kırmızı zemin içerisindeki elektrik sembolünü hem firmanın ilk harfini hem de elektrik alanında faaliyet gösterdiği için koymayı düşündüm.Alt alta sıralanmış küçük beyaz zeminleri ise elektriğin E sini ifade etmesi amacıyla yerleştirdim.
Daha güzel bir çalışmanın ortaya çıkması amacıyla yorum ve eleştirilerinizi bekliyorum.

solmazelektriklogo.jpg

kopukhasan

♾️Grafik Gurusu♾️
elektriği ifade eden malzemenin alt ve üst ucunu zeminin dışına taşırabilir
zemin ile aynı renk kontür uygulayabilirsin fontlarda alternatif denenebilir

grafishop

👑Efsanevi Grafiker👑
Fontlar daha estetik olabilir .Renk uyumuda daha doğrusu uyumsuzluğuda gözüme takıldı :)
E harfini ifade etmesi için yerleştirdiğin sembolü sola taşısan daha mantıklı olur diye düşünüyorum :)

Nihat BAYSAL

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Yapılan yorumlar ve eleştiriler üzerine alternatif çalışmalar yapıyorum.

darth_cygan

🌟Usta Tasarımcı🌟
fontu beğendim. kopukhasan'ın elektrik işaretini taşırma fikri bana da mantıklı geldi. başka bir alternatif denemek isterseniz, elektrik işaretini "s" harfi yerine de kullanabilirsiniz. tabi bu durumda elektriği "s" şeklinde okutmak için, font ve renk tercihlerinde oynama gerektirebilir.

Nihat BAYSAL

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
fontu beğendim. kopukhasan'ın elektrik işaretini taşırma fikri bana da mantıklı geldi. başka bir alternatif denemek isterseniz, elektrik işaretini "s" harfi yerine de kullanabilirsiniz. tabi bu durumda elektriği "s" şeklinde okutmak için, font ve renk tercihlerinde oynama gerektirebilir.

Açıklamamda elektrik işaretini S harfi yerine kullandığımı yazmıştım.İşareti dışa taşırma önerinizi deneyeceğim.Yorumunuz için teşekkürler.

darth_cygan

🌟Usta Tasarımcı🌟
Açıklamamda elektrik işaretini S harfi yerine kullandığımı yazmıştım.İşareti dışa taşırma önerinizi deneyeceğim.Yorumunuz için teşekkürler.
kastettiğim "solmaz" 'ın başına "s" harfini silip, -"elektrik işareti"+olmaz- şeklinde yazıp, bütününü "solmaz" biçiminde okutmanızdı. ama bu sadece fikir. başarılı bir şekilde ve doğru font ve de renklerde uygulanırsa, düşünülebilecek bir alternatif.

Nihat BAYSAL

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
kastettiğim "solmaz" 'ın başına "s" harfini silip, -"elektrik işareti"+olmaz- şeklinde yazıp, bütününü "solmaz" biçiminde okutmanızdı. ama bu sadece fikir. başarılı bir şekilde ve doğru font ve de renklerde uygulanırsa, düşünülebilecek bir alternatif.

Özür dilerim.Anlatmaya çalıştığınız şeyi anlayamamışım.Oldukça güzel bir fikir.Deneyeceğim.İlginize teşekkürler.