skyfox katılıyorum sana bakın günlük değil zamanları bir toplayın modern ve medeniyeti getirmiş olarak kabul edilen abd avrupa ya neler yaptıklarını ve daha neler yapacaklarını görün burda herzamanki gibi piyon yine türkiyedir ortadoğu projesi devam etmektedir burda iran ın tutumu çok önemlidir şuan abd karşıtı olarak sergiliyor tavrını acaba gerçekten öyle olacakmı türkiye cumhuriyeti bağımsızlığını düşünmediği sürece böyle devam ederse abd türkiye desteğiyle ülkeleri bölecek ve en son darbeyi türkiye yiyecektir bölünmemiz bir an meselesidir, herkes bi kendine gelsin inancını yitirmiş bir milletten hiç birşey olamaz
Teşekkürler, aynen katılıyorum.
Birisi, bir yerde şöyle yazmış, aynen alıyorum:
"birazda kurbanda yolarlar her halde ne somalide açlık biter nede bizde yolunacak k.z lar"
uyanıktan kastın nedir hiç bir zaman uyanıklık yapmam izlediğin şeyleri okuduğun haberleri çoklu düşünce sistemi ile çözebilirsin bu bir kişinin yapabileceği bir şey değil ayrıca sana soruyorum iş yerinde işverenden ötürü bir sıkıntı var ve bu çözülmesi gereken bir durum tüm arkadaşlarınla birlik olabiliyormusun 10 kişi toplanırsın karşı çıkmaya bi bakarsın arkana 2 kiş bile kalmamış sora sen haksız duruma düşersin sonucunda kaybeden sen olursun biz toplum olarak kaybetmeye mahkumuz
18 Eylülde yapılacak olan "ŞEHİTLERİMİZE SAYGI ve SURİYE İLE SAVAŞA HAYIR! MİTİNGİ"nden, katılım ve destek olmayacağı gerekçesi ile desteklerini çektiklerini açıklayan Banu Avar ve Erdal Sarızeybek gibi değerli insanlarımız belki de bir anlamda Sibel Hanımı yalnız bırakarak, onlar da Sibel Hanıma aynı şeyi yapmış oluyorlar. Ama nihai sebep, toplumumuzun aymazlığı ve vurdumduymazlığı elbet.
Umarım yarın çok geç olmaz. (Uyanmak zorunda kaldığımızda.)