Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Somali'deki açlığın sırrı...

desıgn1

🏅Acemi Tasarımcı🏅
skyfox katılıyorum sana bakın günlük değil zamanları bir toplayın modern ve medeniyeti getirmiş olarak kabul edilen abd avrupa ya neler yaptıklarını ve daha neler yapacaklarını görün burda herzamanki gibi piyon yine türkiyedir ortadoğu projesi devam etmektedir burda iran ın tutumu çok önemlidir şuan abd karşıtı olarak sergiliyor tavrını acaba gerçekten öyle olacakmı türkiye cumhuriyeti bağımsızlığını düşünmediği sürece böyle devam ederse abd türkiye desteğiyle ülkeleri bölecek ve en son darbeyi türkiye yiyecektir bölünmemiz bir an meselesidir, herkes bi kendine gelsin inancını yitirmiş bir milletten hiç birşey olamaz

firataydin

🏅Acemi Tasarımcı🏅
skyfox katılıyorum sana bakın günlük değil zamanları bir toplayın modern ve medeniyeti getirmiş olarak kabul edilen abd avrupa ya neler yaptıklarını ve daha neler yapacaklarını görün burda herzamanki gibi piyon yine türkiyedir ortadoğu projesi devam etmektedir burda iran ın tutumu çok önemlidir şuan abd karşıtı olarak sergiliyor tavrını acaba gerçekten öyle olacakmı türkiye cumhuriyeti bağımsızlığını düşünmediği sürece böyle devam ederse abd türkiye desteğiyle ülkeleri bölecek ve en son darbeyi türkiye yiyecektir bölünmemiz bir an meselesidir, herkes bi kendine gelsin inancını yitirmiş bir milletten hiç birşey olamaz

Keşke herkez siniz gibi uyanık olsa. Keske bu uyanık olanlar birşeyler yapabiyse

desıgn1

🏅Acemi Tasarımcı🏅
uyanıktan kastın nedir hiç bir zaman uyanıklık yapmam izlediğin şeyleri okuduğun haberleri çoklu düşünce sistemi ile çözebilirsin bu bir kişinin yapabileceği bir şey değil ayrıca sana soruyorum iş yerinde işverenden ötürü bir sıkıntı var ve bu çözülmesi gereken bir durum tüm arkadaşlarınla birlik olabiliyormusun 10 kişi toplanırsın karşı çıkmaya bi bakarsın arkana 2 kiş bile kalmamış sora sen haksız duruma düşersin sonucunda kaybeden sen olursun biz toplum olarak kaybetmeye mahkumuz

firataydin

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Uyanıklıktan kastım birtakım şeyleri görebilmen. İşte bir takım şeyleri çözemeyen insanlar dolu etrafımız sıkıntı bu. İnsanların çoğu sığ görüşlü. Ayrıca en kötüsüde dediğin gibi birlik olduğunu düşündüğün insanlar tarafından ortada bırakılmak !!!

skyfox

👑Efsanevi Grafiker👑

Teşekkürler, aynen katılıyorum.
Birisi, bir yerde şöyle yazmış, aynen alıyorum:

"birazda kurbanda yolarlar her halde ne somalide açlık biter nede bizde yolunacak k.z lar"

uyanıktan kastın nedir hiç bir zaman uyanıklık yapmam izlediğin şeyleri okuduğun haberleri çoklu düşünce sistemi ile çözebilirsin bu bir kişinin yapabileceği bir şey değil ayrıca sana soruyorum iş yerinde işverenden ötürü bir sıkıntı var ve bu çözülmesi gereken bir durum tüm arkadaşlarınla birlik olabiliyormusun 10 kişi toplanırsın karşı çıkmaya bi bakarsın arkana 2 kiş bile kalmamış sora sen haksız duruma düşersin sonucunda kaybeden sen olursun biz toplum olarak kaybetmeye mahkumuz

18 Eylülde yapılacak olan "ŞEHİTLERİMİZE SAYGI ve SURİYE İLE SAVAŞA HAYIR! MİTİNGİ"nden, katılım ve destek olmayacağı gerekçesi ile desteklerini çektiklerini açıklayan Banu Avar ve Erdal Sarızeybek gibi değerli insanlarımız belki de bir anlamda Sibel Hanımı yalnız bırakarak, onlar da Sibel Hanıma aynı şeyi yapmış oluyorlar. Ama nihai sebep, toplumumuzun aymazlığı ve vurdumduymazlığı elbet.

Umarım yarın çok geç olmaz. (Uyanmak zorunda kaldığımızda.)

desıgn1

🏅Acemi Tasarımcı🏅
doğrucu görüş diye bir kavram var ve sistemin bu şekilde uygulanması gerekiyor özgürlük dediğin şeyi sen genişletip durursan oh ne ala bu hale gelir ülke bu özgürlük değildir aslında o özgürlüğü isteyende bunun acısını çekmektedir , Levent Kırca olacak okadar da birgün şöyle bir şey yapmıştı bir ambulans ve acil yol istiyor önde ki araç yol vermiyor trafik sıkışık gibi bir durum sora adam ambulanstaki kişinin babası olduğunu farkediyor ama iş işten geçtikten sora biz bölemi olacaktık bu kadar maddeci bir toplum nasıl olabilir biz nasıl kurduk bu ülkeyi şu gün olsa bir savaş acaba Atatürkler Fatih ler Yavuz lar çıkarmı aramızdan merak ediyorum açıkçası