Not: Çalışmalar şahsıma ait değildir.
Benzer konular | Forum | Tarih | |||
---|---|---|---|---|---|
Somarec Kemer: Daha emin lastikler. | Dünyadan Afiş Örnekleri | 9 | 2K |
Ben bir şey öğrenmek istiyorum bu çalışmalar kusursuz ve harika
bunu yapan Türk grafikerlermi ?
Eğer degilse neden sektörlemi alakalı
teşekkürler
ben böyle bir atılma cürreti göstereceğim ama sorundan anladığım kadarı ile neden burada yayınlandığını, Türk grafikerlerin değilse ne alaka demek istediğini anladım, umarım yanlış anlamamışımdır.. öğrenmek, görmek, tecrübe edinmek, farklı bakış açılarına ve güzelin ne olduğuna kanaat getirmek için olabilir..
Hayır sorun sektör ile alakalı değil. Sorun biraz insanla alakalı. Bizde de çokgüzel çalışmalar yapan arkadaşlar var. Onlarında çalışmalarını yabancı sitelerde paylaşıma sunmaktansa burada sunup daha çok, ülke insanının ufkunu açmalarını isterdim. Umarım en kısa zamanda kendileri de burada yer alırlar.
Hayır sorun sektör ile alakalı değil. Sorun biraz insanla alakalı. Bizde de çokgüzel çalışmalar yapan arkadaşlar var. Onlarında çalışmalarını yabancı sitelerde paylaşıma sunmaktansa burada sunup daha çok, ülke insanının ufkunu açmalarını isterdim. Umarım en kısa zamanda kendileri de burada yer alırlar.
slm..öncelikle kendi çalışmalarınızdan ziyade sürekli olarak yapılmış işlerden örnekler sunmanızı(genelde resim altında bu iş bana ait değildir şeklinde not oluyor..) hem anlayışla karşılıyor hemde birşeyi çok merak ediyorum..
Anlayışla karşılıyorum çünkü; paylaşım için burdayız ve yerli yabancı işlerden esinlenme, bakın onlar yapabiliyor sizlerde yapabilirsiniz hakkındaki iyi niyetinizi takdir ediyorum..
Merak ettiğim ise, ülkemizde grafiker olmayan grafiker, tasarımı beceremeyen ama özenti ve belirli kalıplarla birşeyleri başaran arkadaşlar bunlardan etkilenip yeni çalışmalar sunuyormu paylaşıma? Eğer varsa ben göremiyorum yada aynı yerlerde dolanıyorum sürekli..(Resimi ele alırsak, beklenen şey GOODhappyyear firmasına böyle benzer bir çalışma yapın mantığımıdır?)
Ve amacım tartışma yada konu başlatmak değilde paylaştıklarınız çoğu zaman görselde kalıyor..teşekkürler (içinden vay be) demekten öteye geçemiyor bence..çünkü en basitinden logo tasarımlarında bile standartı görebiliyoruz..sadece bende bunu paylaşmak istedim..kolay gelsin..
Kendi çalışmalarımdan örneklere profilimdeki portfolyomdan ulaşabilirsiniz.
Peki ozaman şimdi karşılıklı bir konuşma yapalım.
Siz bu siteye üye olduğunuzdan beri kedinizde hiç bir gelişme gözlemleyebildiniz mi?
Evet baktım çalışmalarınıza zeytinyağı işleri gerçekten zordur..yanlış hatırlamıyorsam gerek 40 tramlı baskısı gerekse grafik hazırlaması gerçekten de sıkıntı yaratabiliyor zaman zaman..
Ve gelişme kaydetmeye gelince..
Bu tek başlıka ''Typografik'' konular dışında hayır.. Kazandığım arkadaşlıklarda zaten bunun ve gerçekten grafiker olanlarla alakalı..
Bold olarak belirttiğim cümlenizi anlayamadım?
Typografi, üzerine düşmediğim ama herzaman merakla takip ettiğim çalışmalar olmuştur..burada site içinde konuyla alakalı fikir alışverişi yapabildiğim, çalışmalarını hayranlıkla izlediğim arkadaşlarım oldu..Bazısıyla tanıştık görüştük..
Bu söylediğinizden sonra şu sonucu çıkartabilirmiyiz?
- Evet site ve sitede paylaşılanlar + sitedeki insanlar benim gelişmeme sebep olmuştur.
Siz yanlış anlamışsınız bunları yapan arkadaşlar Türk mü Değilse neden sizlerde
böyle çalışmalar yapmıyorsunuz sorun sektörlemi alakalı