Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Şömine

semihberkeagir

🌱Yeni Üye🌱
max'i yeni öğreniyorum elimden geleni yaptım olumlu-olumsuz yönleri yazarsanız çok mutlu olurum çünkü bu konuda kendimi geliştirmek istiyorum olumsuz yönlerin fazla olduğunun farkındayım :) saygılar teşekkürler

6Om3P.jpg

Benzer konular

drawsever

🌟Usta Tasarımcı🌟
özellikle kaplama üzerine eğilmeniz lazım..

v-ray falan sonra yavaş yavaş da öğrenilir ama kaplamalar hangi motoru kullanırsanız kullanın düzgün gözükmek zorundadır malum. kaplamalarda uwmap modifier kullanmayı deneyin. ayrıca kaplamayı modelin tamamına değil de bölüm bölüm uygularsanız daha gerçekçi sonuçlara ulaşabilirsiniz.

ayrıca girintili çıkıntılı yüzeylerde materyal bump değeri ile oynarsanız gerçekçiliği artırırsınız. (örn. duvar)

Arif ARINMIŞ

♾️Grafik Gurusu♾️
güzel güzel :)
ama gitar niye gri onu anlamadım.

semihberkeagir

🌱Yeni Üye🌱
eleştiriler için çok teşekkür ederim dikkate alıyorum hepsini diğer işlerimde yardımcı olucak.
çalışmaya devam ediyorum derslerede yoğunlaşıyorum :) daha güzel işler çıkarmaya başlarım yakında onlarıda paylaşıcam teşekkür ederim :)
gitarın kaplamasını yapmıştım aslında ama görüntüyü bozdu pek güzel yapamadım kötü görünmesindense düz olsun dedim :)

ozdmrozdmr

🌱Yeni Üye🌱
sahneniz gayet hoş,ama bence öğrenmeniz gereken çok önemli birşey var;smooth hakimiyeti. gerçekten öncelikle mesh veya turbo smooth-chamfer ikilisi üzerine biraz hakimiyet sağlarsanız sahneniz çok daha hoş görünecektir. parça bütünlüğünü bozan hiçbir objeyi sahnenize koymayın,örneğin gitar kaplamasız ve bu görselliği biraz düşürüyor. ateş konusuna gelince ya max'in particle systemini öğrenin yada fume FX plug-ini kurun ve öğrenin, bu tarz efektlerde çok yardımcı olacaktır. elinize sağlık.